Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2022, 12:45
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

VIDEO: Boxer Mike Tyson zbil cestujúceho v lietadle, ktorý ho vraj obťažoval. Muž odchádzal z potýčky zakrvavený

VIDEO: Boxer Mike Tyson zbil cestujúceho v lietadle, ktorý ho vraj obťažoval. Muž odchádzal z potýčky zakrvavený
Zdroj: Frederick M. Brown/Getty Images
NEWS MIKE TYSON
Uložiť Uložené

Video zachytáva boxera Mika Tysona, ktorý na provokácie spolucestujúceho zareagoval viacerými údermi.

Mike Tyson sa dostal do fyzickej potýčky so spolucestujúcim na palube lietadla. Známy boxer sedel v lietadle spoločnosti Jetblue, keď ho podľa vyjadrenia jeho zástupcu začal obťažovať pasažier sediaci za ním, vyrušoval ho a nakoniec doňho údajne hodil fľašu s vodou, píše CNN.

Tyson tento útok podľa videa získaného bulvárnym webom TMZ opätoval tak, že sa postavil zo sedadla a spolucestujúceho začal udierať. „Nanešťastie, pán Tyson bol účastníkom incidentu s agresívnym pasažierom na palube lietadla, ktorý ho začal obťažovať a hodil doňho fľašu s vodou, zatiaľ čo sedel na svojom sedadle,“ uviedol Tysonov zástupca Joann Mignano.

Boxer cestoval zo San Francisca, kde bol propagovať svoju značku marihuany, keď ho v lietadle podľa nahrávky spoznal cestujúci a snažil sa s ním nadviazať konverzáciu. Vo videu pasažier Tysona hlasno oslovuje, nakláňa sa ponad sedadlá k boxerovi sediacemu pred ním a intenzívne gestikuluje. Údajné hodenie fľaše s vodou nie je vo videu zaznamenané.

Tyson na správanie spolucestujúceho zareagoval viacerými údermi, ktoré sú viditeľné na nahrávke. Záver videa zachytáva už len zakrvavené čelo pasažiera, ktorému Tyson uštedril údery.

Pri incidente na palube zasahovala sanfranciská polícia a obidvoch účastníkov potýčky zadržala, ale neskôr Tysona aj spolucestujúceho prepustila. Momentálne prebieha vyšetrovanie incidentu.

Domov
Zdieľať
Diskusia