Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. apríla 2022, 13:30
Čas čítania 5:26
Adam Novosad

Pedofilný moderátor Jimmy Savile zhrozil divákov Netflixu. Na psychiatrii mu dali vlastnú spálňu, kam ťahal zneužívať pacientky

FILMY A SERIÁLY JIMMY SAVILE NETFLIX NETFLIX SERIÁLY RODOVO PODMIENENÉ NÁSILIE SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Moderátor Jimmy Savile bol na vrchole slávy viac ako 40 rokov. Za ten čas sexuálne zneužil stovky malých detí. Mal vlastnú spálňu v psychiatrickej liečebni, kde znásilňoval pacientky. Dievčatá sa nebál obťažovať ani priamo vo vysielaní BBC.

„Som dobrovoľný pomocník. Občas pomáham slečnám, keď sa nikto nepozerá,“ smeje sa na archívnych záberoch z nemocnice dnes už zosnulý moderátor Jimmy Savile, ktorý bol dlhé desaťročia najobľúbenejšou televíznou osobnosťou celej Veľkej Británie a zároveň aj pedofilom.

Až po jeho smrti vyšlo najavo, že za svoj život znásilnil, sexuálne zneužil alebo obťažoval viac ako 450 prevažne maloletých obetí. Nezdá sa, že by tieto činy oľutoval. Na náhrobný kameň si nechal napísať veľavravnú frázu „Kým to trvalo, bolo to skvelé“. Náhrobný kameň musela pohrebná služba vzápätí odstrániť, lebo hrozilo, že ho niekto okamžite rozbije.

Odporúčané
Selassie: Slováci vidia drahé autá a byty influencerov, ale nevidia lízing a dve hypotéky. Do telky by som už dnes šiel (Rozhovor) Selassie: Slováci vidia drahé autá a byty influencerov, ale nevidia lízing a dve hypotéky. Do telky by som už dnes šiel (Rozhovor) 17. apríla 2022, 9:30

Roky sa šepkalo o tom, že si Jimmy Savile našiel zvrátenú záľubu v maloletých dievčatách aj chlapcoch, ale moderátor sa stal nedotknuteľným pre svoju popularitu a konexie na najvyššie miesta štátu. 

„Nepatrím do vášho sveta. Nie som obmedzený ničím,“ vyslovil v jednom z interview, ktoré po rokoch uzreli svetlo sveta vďaka novému dokumentu od Netflixu s názvom Jimmy Savile: A British Horror Story.

Kade chodil, tam zneužíval deti

Domov
Zdieľať
Diskusia