Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Cloudtalk.
25. apríla 2022, 18:30
Čas čítania 0:50
Sponzorovaný obsah

Hľadáš si prácu? V CloudTalku robíš, odkiaľ ti to vyhovuje, a voľna máš, koľko chceš

ZAUJÍMAVOSTI INFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE MODERNÉ TECHNOLÓGIE PRÁCA
Uložiť Uložené

Lákavým benefitom firmy je neobmedzená platená dovolenka.

Hľadáš si novú prácu so super benefitmi, ktorá ťa nebude neustále stresovať? Asi ti nemusíme vysvetľovať, že ľudia pracujú kvalitnejšie a lepšie, keď sú v príjemnom prostredí a spokojní s firemnými hodnotami. Vo videu ti ukážeme, ako to vyzerá vo firme CloudTalk a čo prečo by ťa mohla zaujať. Neobmedzená platená dovolenka je jedna z výhod, ktorá určite upúta tvoju pozornosť. 

Práca je miesto, kde stráviš veľkú časť svojho života, okrem ponúkaného platu by ťa preto malo zaujímať aj prostredie, kolektív, manažment či benefity. V CloudTalku nájdeš nadštandardné prostredie a hybridný spôsob práce. V reportáži uvidíš bratislavskú kanceláriu v centre mesta, no pracovať môžeš aj z Prahy, Malagy alebo z pohodlia domova, nech už bývaš kdekoľvek. Pracuješ tam, kde sa cítiš najlepšie.

Čím sa zaoberajú? Ponúkajú inteligentný telefónny softvér a spolupracujú so svetovými firmami v oblasti zákazníckej podpory. CloudTalk momentálne hľadá šikovných ľudí do svojho tímu, majú niekoľko voľných pozícií, hlavne pre ítečkárov a obchoďákov. Nenechaj sa odradiť, ak to nepatrí medzi tvoje preferencie, nikdy nevieš, možno ich zaujmeš svojou osobnosťou a ponúknu ti vhodnú pracovnú náplň. 

Chceš pracovať v kolektíve ľudí, ktorí rozmýšľajú ako ty a kde manažér tvoj pracovný výkon úprimne ocení? Pozri si zoznam otvorených pozícií, nahraj svoj životopis na cloudtalk.io a naštartuj svoju kariéru. 

Pozri ponuku
Domov
Zdieľať
Diskusia