Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2022, 13:48
Čas čítania 1:01
Ema Stanovská

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa už po druhý raz zasnúbili. Speváčka sa pochválila diamantovým prsteňom

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa už po druhý raz zasnúbili. Speváčka sa pochválila diamantovým prsteňom
Zdroj: Getty Images/Arturo Holmes
NEWS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa prvýkrát zasnúbili ešte v roku 2004. O dva roky neskôr sa však vzťah skončil rozchodom.

Hviezdny pár Jennifer Lopez a Ben Affleck na sociálnych sieťach oznámili, že sú zasnúbení. Stalo sa tak už druhý raz – prvé zasnúbenie ohlásili pred takmer 20 rokmi, napokon ho však zrušili. Novinku oficiálne potvrdil aj zástupca J-Lo pre magazín People.

O dvojici už dlhšie kolovali klebety, a tak sa ich J. Lopez rozhodla oficiálne potvrdiť. Na Instagrame aj Twitteri zverejnila krátke video, v ktorom vyzvala fanúšikov, aby sa prihlásili na jej spoplatnenú stránku OnTheJLo.com, kde sa dozvedeli, že sa schyľuje k svadbe. Speváčka tam totiž zverejnila video s – podľa jej slov – „perfektným“ zásnubným prsteňom s veľkým zeleným diamantom. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck si spolu zahrali vo filme Gigli a prvýkrát sa zasnúbili ešte v roku 2004. O dva roky neskôr sa však vzťah skončil rozchodom. Svadba by sa vraj mala konať ešte toto leto. „Teraz sme starší, múdrejší, máme viac skúseností,“ povedala 52-ročná J. Lopez. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Jennifer Lopez dávnejšie oznámila zásnuby aj so svojím posledným priateľom – bývalým profesionálnym bejzbalistom Alexom Rodriguezom, tie však nakoniec dvojica zrušila. Speváčka už má za sebou tri manželstvá, Affleck bol ženatý raz – s herečkou Jennifer Garner. Obaja partneri majú deti v tínedžerskom veku z predchádzajúcich vzťahov.

Mohlo by ťa zaujímať:
Pellegrini: Heger ma nemusí pozývať do Buče, ja ho pozvem na stred a juh Slovenska, nech vidí, ako sa tu ťažko žije
Rehoľná sestra Lamiya: Sex mi nechýba, celibát je tajomstvo nášho povolania, no na krásneho chlapa sa pozriem (Videorozhovor)
Ukrajinci ukradli Rusom ničivé termobarické raketomety. Teraz ich nimi začali prvýkrát bombardovať
Domov
Zdieľať
Diskusia