Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2022, 16:19
Čas čítania 1:17
Jakub Paulík

Joe Exotic sa vo väzení zasnúbil s novým mužom. Stane sa jeho 6. manželom

Joe Exotic sa vo väzení zasnúbil s novým mužom. Stane sa jeho 6. manželom
Zdroj: Netflix
NEWS SPRÁVY ZO SVETA TIGER KING
Uložiť Uložené

Jeho nový partner na neho čaká na slobode.

Joe Exotic sa na svojom Twitteri pochválil zásnubami s Johnom Robertom Grahamom, ktorého spoznal vo väzení. Pár podľa jeho slov tvoria viac ako rok. Jeho partner je už v súčasnosti na slobode a stará sa o ich syna, napísal v liste Exotic, ktorého môžeš poznať zo známeho dokumentu Tiger King„V živote som nestretol takého úžasného muža. Správa sa ku mne tak dobre, budete ho milovať,“ zveril sa fanúšikom.

Grahama by si mal vziať krátko po tom, ako sa rozvedie so svojím v poradí 5. manželom Dillonom Passageom, uvádza Metro. Toho spoznal ešte v roku 2017, keď bol na slobode. Passage Exotica podporoval aj po jeho odsúdení, no k ich vzťahu sa nechcel pre médiá bližšie vyjadrovať.

V kontroverznej dokumentárnej sérii Tiger King bol hlavnou hviezdou práve Joe Exotic, majiteľ množstva exotických zvierat. V roku 2018 ho odsúdili na 22 rokov pre týranie zvierat a pokus o vraždu. Súd neskôr jeho trest znížil na 21 rokov. Joe Exotic však tvrdí, že je nevinný.

V minulosti sa k jeho žiadosti o milosť pred novinármi vyjadril bývalý prezident Donald Trump, ktorý povedal, že prípad Joea Exotica nepozná, ale udelenie milosti zváži. Fanúšikom seriálu je aj exprezidentov syn Donald Trump jr., ktorý ho videl už dvakrát.

Mohlo by ťa zaujímať:
Fico letel súkromným lietadlom s Kaliňákom do tureckého hotela, kde noc stojí skoro 3-tisíc eur. Tvrdí, že išlo o pracovnú cestu
Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy
Orgazmus sa dá dosiahnuť bez dotyku, len meditáciou, potvrdili vedci. Skúmali mozog tejto estónskej jogínky
Domov
Zdieľať
Diskusia