Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 10:46
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Trump zvažuje milosť pre chovateľa zvierat známeho ako Joe Exotic z kontroverzného dokumentu Tiger King

NEWS DONALD TRUMP TIGER KING
Uložiť Uložené

Chovateľ Joe Exotic tvrdí, že je nevinný. Aj napriek tomu si však odpykáva 22-ročný trest odňatia slobody.

Koncom marca vydal Netflix kontroverzný dokument s názvom Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, ktorý na internete rozpútal mnohé horlivé diskusie. 7-dielna miniséria sa zameriava na mnohé bizarné postavy v USA, ktoré sa venujú chovu exotických zvierat.

Odporúčané
Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch 31. marca 2020, 20:10

Na ich čele stojí Joe Exotic, celým menom Joseph Maldonado-Passage, ktorého v roku 2018 odsúdili na 22 rokov za týranie zvierat a za pokus o vraždu bojovníčky za práva zvierat. Ako však informuje USA Today, americký prezident povedal, že zváži udelenie amnestie tomuto extravagantnému chovateľovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia