Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. apríla 2022, 14:36
Čas čítania 1:08
Martin Adam Pavlík

Jedlo z Ikey je už dostupné aj cez donášku. Nábytkový reťazec sa spojil so službou Wolt

Jedlo z Ikey je už dostupné aj cez donášku. Nábytkový reťazec sa spojil so službou Wolt
Zdroj: Wolt
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL IKEA SLOVENSKO SPRÁVY Z DOMOVA WOLT
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Švédske produkty budú kuriéri Woltu doručovať zákazníkom v Bratislave v šesťkilometrovom okruhu doručenia.

Wolt informoval o ďalšej novinke, s ktorou prichádza od piatka 1. apríla. Cez známu donáškovú službu Wolt si v Bratislave môžeš objednať aj špeciality z obľúbeného švédskeho reťazca Ikea.

V ponuke nájdeš trvanlivé potraviny, ako napríklad dezerty a sušienky, snacky, rôzne prílohy, nápoje alebo mrazené potraviny, ako ryby či legendárne mäsové i bezmäsité guľôčky.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Wolt


Švédske produkty budú kuriéri Woltu doručovať zákazníkom v Bratislave v šesťkilometrovom okruhu doručenia. „Vnímame, že zákazníci čím ďalej, tým častejšie nakupujú online, a to aj potraviny. Dlhodobým cieľom Ikey je ponúkať rôzne možnosti pohodlného nakupovania, a preto sme sa rozhodli spolupracovať s Woltom,“ povedal Jakub Slavík, Food Commercial Leader IKEA Česká republika, Maďarsko, Slovensko.

„V našom stredoeurópskom regióne pôjde o druhú spoluprácu týchto spoločností, ktoré obe majú škandinávske korene. Veríme, že bude úspešná,“ doplnil. Potraviny Ikea je možné objednať v aplikácii alebo na stránke www.wolt.sk medzi 11. a 22. hodinou.

Minimálna výška nákupu z Ikey je stanovená na 10 eur. Počas prvého týždňa budú môcť všetci zákazníci využiť bezplatné doručenie v rámci oblastí doručenia v Bratislave. Neskôr bude cena doručenia začínať od 1,49 eura.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Wolt


Od 9. apríla do 19. apríla získajú zákazníci z nákupu navyše 20-percentný cashback, ktorý môžu použiť na ďalší nákup. „Zákazníkom chceme vo Wolte vždy prinášať len tú najlepšiu ponuku, preto sa z tohto partnerstva veľmi tešíme. Výrobky z Ikey sú veľmi obľúbené a kvalitné, rovnako ako doručovací servis Woltu, pričom obe spoločnosti si zakladajú na skúsenostiach od zákazníkov,“ povedal o nadviazaní novej spolupráce Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Wolt Slovensko. 

„Naša spolupráca je súčasťou rozširovania nášho portfólia partnerov z oblasti retailu, čím smerujeme k tomu, aby sme čoskoro doručovali zákazníkom všetko, čo sa zmestí do kuriérskeho batoha,“ dodal Beniak. Rozšíriť práve ponuku potravín je pre Wolt v súčasnosti jednou z najväčších priorít.

Domov
Zdieľať
Diskusia