Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2022 o 6:47
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Obi-Wan Kenobi: seriál odštartuje dvojicou epizód. Premiéra sa však trochu posunie

FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Herec, ktorý hrá majstra Obi-Wana Kenobiho, vyzerá byť zo seriálu skutočne nadšený.

Predstaviteľ Obi-Wana Kenobiho Ewan McGregor na čerstvom videu oznámil niekoľko zmien týkajúcich sa nového seriálu s populárnym majstrom jedi. Zlou správou je, že sa premiéra zo stredy 25. mája posúva na piatok 27. mája.

Po dlhom čakaní však fanúšikovia určite dva dni odkladu zvládnu. Okrem toho však herec prišiel aj s potešujúcou správou. V premiérový deň budú na streamovacej platforme Disney+ zverejnené rovno dve úvodné časti.

Príbehovo sa seriál zameria na Kenobiho a jeho život na planéte Tatooine, kde dozerá na mladého Luka Skywalkera. V tomto období začali pre Impérium posledných jediov vraždiť lovci prezývaní Inkvizítori.

S nimi si sa mohol už stretnúť napríklad v animovanom seriáli Star Wars Rebels, kde proti nim bojoval jedi Kanan aj Darth Maul. Ten sa mal pôvodne objaviť aj v samotnom seriáli, no tvorcovia namiesto neho zvolili overeného Darth Vadera, ktorého tak ako v III. epizóde stvárnil Hayden Christensen. Viac sa o zmenách v seriáli dočítaš v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia