Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2022, 12:11
Čas čítania 0:41
Ema Stanovská

VIDEO: Polícia zverejnila autentické video zo zadržania Kočnerovho kumpána Štefana Agha. Ukrýval sa v byte svojich známych

NEWS MARIAN KOČNER SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Štefan Agh sa podieľal na falšovaní dvoch zmeniek v hodnote 34,5 milióna eur.

Česká a slovenská polícia zverejnila autentické video zo zadržania Kočnerovho kumpána Štefana Agha, ktorý sa chcel vyhnúť väzeniu. 

Štefana Agha právoplatne odsúdili v kauze Kočnerových zmeniek na 13 rokov väzenia. Rozsudok nadobudol právoplatnosť minulý týždeň a úrady ho vyzvali na nástup do výkonu trestu. Agh to však neurobil a skrýval sa v Londýne. Nemenovaný človek ho však spozoroval vo vlakovom vozni a kontaktoval políciu. Na Kočnerovho kumpána vydali európsky zatykač a polícia ho napokon zadržala v byte jeho známych v Prahe. 

„Bol zadržaný v byte, kde sa skrýval u svojich známych. Vedel, že je po ňom vyhlásené pátranie, a snažil sa ho všemožne sťažiť. Policajti dokonca zistili, že svoj mobilný telefón balil do kovovej fólie, aby sa nedal vysledovať,“ uviedla česká polícia.

Štefan Agh sa podieľal na falšovaní dvoch zmeniek v hodnote 34,5 milióna eur. V minulosti figuroval ako obvinený v kauze, v ktorej v januári Najvyšší súd SR právoplatne odsúdil Ruska a Kočnera na 19-ročné tresty odňatia slobody. 

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii News.
Domov
Zdieľať
Diskusia