Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2022, 6:46
Čas čítania 0:29
Ivan Koribanič

VIDEO: Ranení ruskí vojaci dostali od politikov medaily. Ich zdesené a vystrašené pohľady sú veľavravné

VIDEO: Ranení ruskí vojaci dostali od politikov medaily. Ich zdesené a vystrašené pohľady sú veľavravné
Zdroj: Channel One
NEWS RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT
Uložiť Uložené

Medaily im prišli odovzdať štátni tajomníci rezortu obrany Alexander Fomin a Junus-bek Jevkurov. Vojakov chválili za ich služby, pričom všetci sedeli na invalidnom vozíku. Popritom im na hruď pripínali medaily.

Ruská, Kremľom kontrolovaná televízia Channel One zverejnila zábery, ako ruskí štátni tajomníci ministerstva obrany vyznamenávajú zranených vojakov, upozornil Unilad.

Mnohí z nich pritom pôsobia vydesene a šokovane. Medaily im prišli odovzdať námestníci Alexander Fomin a Junus-bek Jevkurov. Vojakov chválili za ich služby, pričom všetci sedeli na invalidnom vozíku. Popritom im na hruď pripínali medaily.


„Všetci ste plnili rozkazy, ktoré vám boli pridelené, všetci ste do toho dali sto percent. Ako skutoční muži, ako skutoční vojaci ste pokračovali v slávnych vojenských tradíciách našich starých otcov a otcov,“ povedal Fomin v súvislosti s vojnou na Ukrajine.

Jevkurov sa zasa prihovoril inému vojakovi, ktorý ležal na posteli. „Dúfam, že sa postavíš na nohy,“ povedal a popritom mu udeľoval medailu, pričom mu podal aj ruku. Samotný vojak vyzeral ustráchane.

Rusko
Zdroj: Channel One
Domov
Zdieľať
Diskusia