Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2013 o 18:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kopa nových detailov o GTA V

TECH
Uložiť Uložené

Ak vám doterajšie obrázky a videá nestačili, je čas povedať si pár nových informácií.

Kopa nových detailov o GTA V

Tri články o GTA V v priebehu troch dní. Hráčske publikum a fanúšikovia série musia byť radi z priam vodopádu nového materiálu. Včerajší gameplay trailer si môžete pozrieť aj s českými titulkami a ako ste už mohli zaregistrovať na facebooku, hral sa na PS3 verzii hry. 


Začneme multiplayerom. O tom sme zatiaľ nič nepočuli a do včerajšej 16. hodiny ani nič nevideli. R* označil hru pre viac hráčov ako GTA Online a čoskoro by sme sa mali dočkať plného predstavenia. Možno sa tak stane v auguste na hernej veľkovýstave Gamescom v Nemecku. 

Čo sa týka samotných informácií o hre, dočkáme sa hlavne vyše tisíca customizácií (úprav). Či už to budú zbrane, autá, motorky, telo hlavnej postavy či oblečenie, mali by sa meniť aj atribúty. U auta to napr. budú brzdy, nepriestreľné pneumatiky, motor či tlmiče. U zbraní tlmič, zásobník, baterka a iné. Nebude to len ako doplnok k hrateľnosti. Niektoré misie si budú vyžadovať úpravu zbraní či vozidla.

Animácie dostanú veľkú úpravu, keď sa bude aj váš pohyb meniť podľa aktuálneho diania. Strieľať sa bude dať aj bez mierenia. Systém paľby je odvar toho najlepšie z Red Dead Redemption, Max Payne 3 a GTA IV, pričom bude mať tri režimy: Klasický, asistenčný a voľný. Potešujúcou správou je aj streľba už pri vystupovaní z auta, pričom brániť sa môžete spoza auta aj naslepo.
 

A nakoniec. Ak ste si v traileri všimli krám s marihuanou na stene, vedzte, že to nemusí byť len nejaká maľba. Je celkom veľká možnosť, že si v GTA V zafajčíme aj trávu. Keď môžeme zabíjať zvieratá (Say hello to PETA) a ľudí, opíjať sa a vykrádať banky, prečo nie Mary Jane, že?

Kopa nových detailov o GTA V
Domov
Zdieľať
Diskusia