Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2022, 22:09
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Nicole Kidman pojedá svoje fotky. Seriál Roar o divných ženách predstavuje bizarný trailer

Nicole Kidman pojedá svoje fotky. Seriál Roar o divných ženách predstavuje bizarný trailer
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY ROAR
Uložiť Uložené

Seriál Roar na streamovacej službe Apple TV+ začnú vysielať 15. apríla.

Roar je antologický seriál od streamovacej služby Apple TV+, ktorý začnú vysielať 15. apríla. Každá z ôsmich epizód prvej série bude úplne odlišná a nebudú na seba príbehovo nadväzovať (niečo ako seriály Black Mirror alebo Love, Death & Robots).

Každá epizóda bude mať iných hercov a príbeh, čo môžeš vidieť aj v ukážke. Vidíme napríklad herečku Nicole Kidman, ktorej postava bude pojedať fotografie. Betty Gilpin bude hrať manželku, ktorú si jej manžel doslova vystavuje na stene ako trofej, a Alison Brie zase postavu, ktorá sa po smrti zmení na ducha a bude pomáhať s vyriešením vlastnej vraždy.

Odporúčané
Seriál Severance je prekvapením roka. Zápletka ako z Black Mirror a skvelí herci ťa namotajú od prvej epizódy Seriál Severance je prekvapením roka. Zápletka ako z Black Mirror a skvelí herci ťa namotajú od prvej epizódy 24. marca 2022, 18:30

Zaujímavá je aj epizóda, v ktorej sa žena rozhodne, že svojho manžela vráti do obchodu, lebo s ním nie je spokojná. Herečky Alison Brie a Betty Gilpin poznáš napríklad zo seriálu Glow, ktorého tvorcovia pracovali aj na tomto seriáli. 

Okrem týchto herečiek sa predstavia aj ďalší, ako Cynthia Erivo (The Outsider), Issa Rae (Insecure) či Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine). 



V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii News.
Späť
Zdieľať
Diskusia