Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2022 o 14:28
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Kaufland chce konkurovať Amazonu aj na Slovensku. Na jeho webe kúpiš elektroniku aj nábytok

NEWS KAUFLAND
Uložiť Uložené

Od roku 2023 by mala na Slovensku fungovať online webová služba Kauflandu, ktorý bude na svojom webe združovať predajcov podobne, ako to robí v zahraničí Amazon.

Známy potravinový reťazec vstupuje na e-commerce trh, informuje portál Živé. Kaufland chystá spustenie online trhoviska, ktoré bude podobné Amazonu. Ten združuje mnohé e-shopy predávajúce tovar, a to od elektroniky či potreby do domácnosti až po nábytok alebo knihy.

Zatiaľ nie sú známe podrobnosti, Kaufland však postupne začne spolupracovať s e-shopmi, ktorých produkty bude za províziu ponúkať. 

„Špecifikom tejto platformy je, že väčšinu produktov ponúkajú národní a medzinárodní online obchodníci, ktorí využívajú trhovisko ako predajný kanál. Otvorenie nových online trhovísk na Slovensku a v Českej republike predstavuje štartovací signál na spustenie Kaufland Global Marketplace – technológie, ktorá ponúkne rýchly a jednoduchý prístup k medzinárodnému online obchodu,“ uviedol Kaufland.

Službu chcú na Slovensku spustiť v budúcom roku, zákazníci si môžu už teraz v praxi pozrieť, ako bude vyzerať. Existuje totiž nemecká verzia, ktorá bude zároveň základným podkladom pre spustenie slovenskej mutácie. 

Odporúčané
Takto chutí leto u babky. Priprav si rýchlu jahodovú bublaninu podľa Lenivej kuchárky Takto chutí leto u babky. Priprav si rýchlu jahodovú bublaninu podľa Lenivej kuchárky 25. júla 2024 o 10:30

„Vzhľadom na to, že celý predajný proces realizuje Kaufland.de, môžu obchodníci veľmi jednoducho používať štandardizované procesy trhoviska. Okrem toho poskytne platforma množstvo komplexných služieb, ako napríklad marketing vo vyhľadávačoch, spracovanie platieb a podporu služieb zákazníkom,“ napísal Kaufland v tlačovej správe. 

Kaufland umožní slovenským e-shopom figurovať aj v Nemecku, uľahčí tak domácim spoločnostiam zahraničnú expanziu. 

Kaufland
Zdroj: Kaufland.de
Domov
Zdieľať
Diskusia