Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2022, 15:08
Čas čítania 0:38
Tímea Krauszová

Muž z Budče zrejme zabil manželku, rozsekal jej telo a rozniesol ho autom po východe. Polícia vyšetruje brutálny prípad vraždy

NEWS POLÍCIA SR VRAŽDA
Uložiť Uložené

Časti tela rozhádzal za jazdy smerom na východ Slovenska.

Z obzvlášť závažného zločinu vraždy obvinila polícia 46-ročného muža, ktorý vraj koncom minulého týždňa v obci Budča úmyselne zabil svoju manželku. Banskobystrická polícia na Facebooku informuje, že páchateľ ženu neskôr na polícii nahlásil ako nezvestnú.

Zabil, rozštvrtil a nahlásil ako nezvestnú

Podľa polície k vražde došlo v noci zo štvrtka (10. 3.) na piatok (11. 3.) po slovnej hádke a fyzickej roztržke v rodinnom dome v obci Budča. Muž potom v nedeľu (13. 3.) oznámil polícii nezvestnosť manželky, už o dva dni neskôr ho ako podozrivého polícia zaistila.

Podľa TV Novín muž svoju manželku nielenže zavraždil, ale jej telo aj rozštvrtil a kúsky tela počas jazdy vyhadzoval z auta. K vražde došlo v rodinnom dome v Budči neďaleko Zvolena, ale časti tela rozniesol po východnom Slovensku. Polícia muža obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy, ktorý bol úmyselne spáchaný na chránenej osobe. Mužovi zaň hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Momentálne je počas vyšetrovania vo väzbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia