Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2013 o 19:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák bigfoot

Dwayne Johnson ako bájny poloboh Herkules!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvé fotky z natáčania nového Herkulesa. Dwayne The Rock Johnson v úlohe poloboha je celkom presvedčivý, no nie?

Natáčanie nového príbehu o Herkulovi v réžii Bretta Ratnera je v plnom prúde. Jeho hlavný predstaviteľ Dwayne Johnson alias The Rock prednedávnom ukázal svetu prvé fotografie, na ktorých síce nie je nič podstatné vidno, avšak aspoň nám približuje premenu najväčšieho chlapa v Hollywoode na antického poloboha. Škoda, že Dwayne sa zranil pri WrestleManii, a tak sa muselo posunúť natáčanie. Johnsona predsa nikdy nie je dosť.

Dwayne Johnson ako bájny poloboh Herkules!

Nový film má vychádzať z komiksu Hercules: The Thracian Wars, ktorý napísal Steve Moore. Vo filme je slávny mýtický bojovník už len tieňom svojho dávneho ja. Putuje po Grécku ako žoldnier a predáva svoje služby za zlato. Svoju povesť už využíva len ako zastrašovanie pre nepriateľov. Jedného dňa spolu so svojou skupinou žoldnierov začne pomáhať tráckemu kráľovi vytrénovať jeho armádu. Keď však zistí, o čo kráľovi v skutočnosti ide, postaví sa mu na odpor. Poloboh sa teda musí stať opäť legendou a vstať z popola. Ako hlavný protivník proti nemu bude stáť Tobias Santelmann. Neviem, ako bude proti Johnsonovi bojovať chlap, ktorý vyzerá ako polovica z neho. Navyše pôjde proti Herkulovi. Okrem The Rocka sa vo filme predstaví napríklad Ian McShane, John Hurt, Rufus Sewell alebo Joseph Fiennes. Premiéra filmu je predbežne stanovená na 25. 7. 2014.

 

Dwayne Johnson ako bájny poloboh Herkules!

Dwayne Johnson ako bájny poloboh Herkules!

Dwayne Johnson ako bájny poloboh Herkules!
Domov
Zdieľať
Diskusia