Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2022, 10:57
Čas čítania 0:38
Richard Balog

Penthouse v nadčasovom štýle na začiatku Petržalky s výhľadom na Hrad aj Sad Janka Kráľa

Penthouse v nadčasovom štýle na začiatku Petržalky s výhľadom na Hrad aj Sad Janka Kráľa
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA BRATISLAVA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Veľkopodlažný byt sa nachádza v novostavbe Einpark a je na predaj. Cena je na vyžiadanie.

V ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams sme tentoraz objavili lukratívnu nehnuteľnosť na pravom brehu Dunaja. Veľkometrážny penthouse sa nachádza na 17. podlaží v novostavbe Einpark. Má 211 štvorcových metrov vrátane terás a ponúka panoramatický výhľad na Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina aj Sad Janka Kráľa. 

Architekti byt zariadili v nadčasovom škandinávskom štýle a použili výhradne prémiové vybavenie ako štruktúrované omietky travertino romano, drevené parkety od značky Boen alebo kusy nábytkov Ferm Living a Fritz Hansen. 

Odporúčané
Bývanie snov z pobrežia Costa Brava, pri ktorom architekti stavili na moderný dizajn a výhľad na more Bývanie snov z pobrežia Costa Brava, pri ktorom architekti stavili na moderný dizajn a výhľad na more 9. marca 2022, 15:30

Dispozíciu bývania tvorí otvorený priestor obývacej miestnosti spojený s kuchyňou a jedálňou, ale aj priamym vstupom na dvojicu zastrešených terás so spoločnou výmerou 40 štvorcových metrov. Vstup do hlavnej spálne s vlastnou kúpeľňou je zo vstupnej haly. V byte sú ďalšie dve, zatiaľ nezariadené spálne, samostatná kúpeľňa, šatník a komora. 

Cena bytu je na vyžiadanie, ale podľa nášho odhadu môžeš očakávať sumu výrazne nad pol milióna eur. Viac informácií nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie. 

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

EinparkEinparkEinparkEinpark
Zobraziť galériu
(15)
Domov
Zdieľať
Diskusia