Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2022, 13:56
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

3. séria The Umbrella Academy dorazí už v júni. V prvých záberoch sa Elliot Page pripravuje na súboj proti novým hrdinom

3. séria The Umbrella Academy dorazí už v júni. V prvých záberoch sa Elliot Page pripravuje na súboj proti novým hrdinom
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Netflix odhalil prvé zábery z tretej série a aj dátum jej premiéry.

22. jún 2022. Tento dátum si môžeš zapísať do kalendára, pretože vtedy bude na Netflixe dostupná tretia séria populárneho seriálu The Umbrella Academy. Keďže druhá séria vyšla 30. júla 2020, čakanie na nové časti nakoniec potrvá takmer 2 roky. 

Odporúčané
RECENZIA: Elden Ring (Xbox Series X/PS5) RECENZIA: Elden Ring (Xbox Series X/PS5) 12. marca 2022, 9:30

Dej bude pokračovať tam, kde skončil v predošlej sérii. Hrdinovia z The Umbrella Academy zachránili svet, keď cestovali v čase do roku 1963. Zabránili apokalypse a vrátili sa do súčasnosti, no zistili, že niečo je inak. Ich činy v minulosti zmenili súčasnosť a v ich dome niekto je.

Ukazuje sa, že v tomto svete nie je The Umbrella Academy, ale Sparrow Academy, tím s novými hrdinami. Starí známi hrdinovia sa pokúsia presvedčiť chladných a nových hrdinov zo Sparrow Academy, že nie sú záporáci a musia si navzájom pomôcť, inak nastane ďalšia veľká kríza. 

Domov
Zdieľať
Diskusia