Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2022, 14:17
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Kanye West vydáva bláznivý vizuál k úspešnej skladbe Hurricane, zaobišiel sa bez prítomnosti The Weeknda a Lil Babyho

Kanye West vydáva bláznivý vizuál k úspešnej skladbe Hurricane, zaobišiel sa bez prítomnosti The Weeknda a Lil Babyho
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Singel s názvom Hurricane si vyslúžil nomináciu na Grammy 2022 v kategórii melodický rapový výkon.

Kanye West dal v posledných týždňoch svojim fanúšikom na Instagrame naozaj zabrať, dočkali sme sa ťažko vysvetliteľného útoku na bývalú manželku a jej blízke okolie. Popri tom však slávny raper vydal aj pokračovanie projektu Donda, ktorým sa rozhodol bojkotovať komerčné streamovacie služby ako Spotify a Apple Music.

Podľa štatistík sa mu to síce finančne v prvých dňoch od vydania vyplatilo, otázny však je dlhodobý úspech na platforme Stem Player, ktorú nevyužíva zďaleka toľko poslucháčov. 

Paradoxne sa Kanye West pripomína videoklipom k staršiemu albumu z minulého roka, ktorý na streamovacích službách predsa len nájdeme. Ťahúňom albumu Donda s čiernočiernym coverom bola práve skladba Hurricane, ktorá teraz dostáva alternatívny vizuál z inej reality.

Aj vďaka tomu však autor mohol videoklip vytvoriť bez prítomnosti ďalších hosťujúcich interpretov, čím výrazne zjednodušil proces tvorby klipu v čase, keď by sme na planéte len ťažko hľadali väčšiu koncentráciu kontroverzie. Singel s názvom Hurricane si vyslúžil nomináciu na Grammy 2022 v kategórii melodický rapový výkon a zdá sa, že samotný Kanye West, The Weeknd ani Lil Baby zatiaľ neprotestujú, aj keď v minulosti mali k prestížnym cenám zásadné výhrady.

Ye dokonca ešte nedávno močil na sošku Grammy a sťažoval sa na rasizmus, ktorý podľa neho v tomto odvetví prevláda. 

Kanye West sa po rozvode s Kim Kardashian začal prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrovať k tomu, ako jeho exmanželka vychováva svoje deti, útočil na jej súčasného partnera a viacerých, ktorí sa s populárnou dvojicou kamarátia. Ukončil preto napríklad spoluprácu s dlhoročným spolupracovníkom Kid Cudim.

Domov
Zdieľať
Diskusia