Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2021, 22:27
Čas čítania 0:42
Kamila Šebestová

Kanye West a Kim Kardashian spolu po rozvode nekomunikujú, raper si zmenil čísla

NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Podľa anonymného zdroja Kanyeho Westa držia jeho deti nad vodou.

Podľa stránky Rap-Up odstrihol Kanye West po rozvode komunikáciu s Kim Kardashian. Kvôli podmienkam, na akých sa dohodli počas rozvodového konania, si Kanye zmenil všetky telefónne čísla a odkázal Kim, že ju môže kontaktovať len cez ochranku. 

Napriek tomu, že nekomunikujú, naďalej pokračujú so striedavou starostlivosťou o ich štyri deti. Anonymný zdroj pre Rap-Up uviedol, že Kanye má svoje deti veľmi rád a často s nimi trávi čas. 

Napriek všetkému, čo sa deje, je Kim rada, keď je Kanye s deťmi,“ uviedol zdroj. „Keď Kim odíde, Kanye príde a trávi čas s ich deťmi. Sú obklopení babysittermi, takže tento prechod býva ľahký.

Po siedmich rokoch manželstva požiadala vo februári Kim Kardashian o rozvod. Po rozvodovom konaní si necháva ich nehnuteľnosť v Hidden Hills, kde vychovali deti.

Nedávno sa vraj Kim bála o Kanyeho zdravie. „Rozvod bol preňho veľmi ťažký, no to, že má prístup k jeho deťom a majú striedavú starostlivosť, tieto zmeny uľahčuje, “ dodáva zdroj. 

Ďalej uvádza, že Kanye trávi čas v L.A. a vo Wyomingu, kde má svoj ranč. Údajne sa ale snaží byť čo najviac v L.A., aby mohol byť pravidelne s deťmi. 

Odporúčané
Umelec predal na prestížnej aukcii virtuálne dielo za 69 miliónov dolárov Umelec predal na prestížnej aukcii virtuálne dielo za 69 miliónov dolárov 12. marca 2021, 20:13
Domov
Zdieľať
Diskusia