Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2022, 17:36
Čas čítania 0:26
Martin Adam Pavlík TASR

Aktivity v Rusku zastavuje už aj taliansky módny dom Prada. Počet slávnych značiek, ktoré odsudzujú vojnu na Ukrajine, pribúda

Aktivity v Rusku zastavuje už aj taliansky módny dom Prada. Počet slávnych značiek, ktoré odsudzujú vojnu na Ukrajine, pribúda
Zdroj: Prada
NEWS PRADA RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

S informáciou prišla agentúra APA.

V piatok sme ti priniesli prehľadný článok o firmách, ktoré pozastavujú distribúciu a predaj svojich produktov v obchodoch i na internete v rámci územia Ruskej federácie. Počet spoločností, ktoré odsudzujú vojnu na Ukrajine, sa stále zvyšuje. Cez víkend oznámili pozastavenie svojej aktivity v Rusku napríklad aj Mastercard a Visa.

Podľa agentúry APA rovnaký krok podnikol už aj taliansky módny dom Prada. Skupina, ku ktorej patria aj značky Miu Miu, Church's a Car Shoe oznámila, že s okamžitou platnosťou prerušuje svoje maloobchodné aktivity v Rusku.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Jess Harper


Módny koncern kótovaný na burze v Hongkongu v uplynulých rokoch výrazne expandoval v Rusku. Ruskí turisti v Taliansku patrili medzi verných zákazníkov skupiny, ktorú kontroluje módna návrhárka Miuccia Prada.

Domov
Zdieľať
Diskusia