Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2022, 14:20
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Nový film o Planéte opíc sa začne natáčať už tento rok. Poznáme režiséra a vieme, že príbeh bude pokračovať v odkaze opice Caesara

Nový film o Planéte opíc sa začne natáčať už tento rok. Poznáme režiséra a vieme, že príbeh bude pokračovať v odkaze opice Caesara
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY PLANÉTA OPÍC 4
Uložiť Uložené

Kedy asi uvidíme novú Planétu opíc a kto ju natočí?

Riaditeľ hollywoodskeho štúdia 20th Century Fox, ktoré vlastní štúdio Disney, sa pre magazín The Hollywood Reporter rozpovedal o budúcich filmoch. Okrem iného potvrdil, že chystajú nový diel Planéty opíc (Planet of the Apes). Štúdio ho oznámilo vo februári 2020, no odvtedy sme o filme veľmi nepočuli.

Teraz vďaka riaditeľovi štúdia Stevovi Asbellovi vieme, že s natáčaním snímky plánujú začať koncom leta, respektíve začiatkom jesene 2022. S najväčšou pravdepodobnosťou film uvidíme v kinách v roku 2023.

Odporúčané
RECENZIA: The Batman RECENZIA: The Batman 3. marca 2022, 13:30

Stále nevieme, kto si v snímke zahrá, ani o čom presne bude, no tvorcovia sľubujú, že nepôjde o reštart. Budú pokračovať v príbehu trilógie, na konci ktorej zomrela hlavná postava – opica Caesar. Je možné, že sa v deji posunieme o množstvo rokov dopredu. 

Režírovať bude Wes Ball, ktorý predtým natočil sci-fi trilógiu Maze Runner. Tá mala podarený prvý diel, no druhý a tretí už v kvalite mierne zaostávali. 

Planéta opíc 4 sa začne natáčať v roku 2022
Planéta opíc 4 sa začne natáčať v roku 2022 Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia