Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2022, 10:44
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

Takto sa stal z bojazlivého chlapca kráľ rokenrolu. Veľkofilm o legendárnom Elvisovi dostáva prvý trailer plný drámy aj napätia

Takto sa stal z bojazlivého chlapca kráľ rokenrolu. Veľkofilm o legendárnom Elvisovi dostáva prvý trailer plný drámy aj napätia
Zdroj: Warner Bros.
NEWS ELVIS
Uložiť Uložené

Ikonický Elvis Presley dostane vlastný biografický film už v júni.

Strieborné plátna v kinosálach po celom Slovensku už o pár mesiacov ovládne film Elvis, ktorý rozpovie životný príbeh legendárneho kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho. V hlavnej úlohe sa predstaví herec Austin Butler, ktorý sa podľa traileru naplno vžil do úlohy hudobného velikána. Butler sa bude snažiť nesklamať dôveru režiséra Baza Luhrmanna.

Na základe traileru aj slov samotného režiséra sa môžeš tešiť na biografickú snímku zachytávajúcu život Elvisa Presleyho v troch sekciách. Najskôr uvidíš, ako sa začne premieňať z obyčajného chlapca na milovníka hudby, pokocháš sa premenou na speváckeho kráľa, ale film nebude chodiť okolo horúcej kaše a vyrozpráva aj ťažšie fázy spevákovho života.

V úlohe Colonela Toma Parkera sa predstaví Tom Hanks, ktorý, mimochodom, v úvodných mesiacoch roka 2020, teda v čase, keď sa pandémia koronavírusu iba začínala, ako jeden z prvých hollywoodskych hercov verejne oznámil, že sa koronavírusom nakazil.

Vo filme si Hanks ako Colonel zahrá rolu kontroverzného manažéra, ktorý svojskými spôsobmi posúval Elvisovu kariéru dopredu. Za všetko hovorí otváracia scéna traileru, kde Parker rozpráva, že v tomto príbehu ho časť fanúšikov bude považovať za záporáka a časť za strojcu úspechu, uvádza Hollywood Reporter.

Odporúčané
RECENZIA: Elvis RECENZIA: Elvis 23. júna 2022, 17:30

Aj keď je už podľa traileru jasné, že okolo Elvisa sa bude točiť hromada žien, napokon mu srdce aj tak ukradne Priscilla Presley. Vo filme sa objaví aj ona, pretože režisér Baz Luhrmann, ktorý stojí aj za filmom Veľký Gatsby, avizoval, že chce Elvisov život rozobrať komplexne, aj čo sa týka osobného života, nielen z hľadiska speváckej kariéry.

Austin Butler sa na úlohu Elvisa pripravoval viac ako rok pred začiatkom natáčania. „Keď sa začal celý proces, zaprisahal som sa, že môj hlas bude identický. To vyvoláva strach, čo vo mne zapálilo plamene,“ vysvetlil herec, ktorého môžeš poznať z filmu Vtedy v Hollywoode.

Film Elvis uvidíš v kinách už 23. júna, ale od začiatku augusta by mal byť dostupný v rámci služby HBO Max.

Domov
Zdieľať
Diskusia