Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2022, 17:30
Čas čítania 3:43
Adam Novosad

Marcel Merčiak nie je jediný. Tieto vulgárne momenty v minulosti pobavili slovenských divákov

ZAUJÍMAVOSTI MARCEL MERČIAK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vulgárny monológ komentátora RTVS Marcela Merčiaka nie je ani zďaleka jediný, ktorý sa zapísal do pamäti slovenských divákov.

Vulgárny výbuch komentátora Marcela Merčiaka, ktorý za posledný deň obletel Slovensko, nie je zďaleka jedinou spŕškou vulgarizmov, ktorá si našla cestu na sociálne siete či priamo do živého vysielania našich televízií. 

V minulosti sa objavilo viacero vtipných vulgárnych momentov, ktorých hlavnými hrdinami boli nielen komentátori RTVS, ale aj reportéri zo spravodajskej televízie TA3, samotní športovci či dokonca Ivan Tásler v Ranných novinách na obrazovkách televízie Joj.  

Odporúčané
VIDEO: Marcel Merčiak vulgárne vynadal kolegovi na uniknutej nahrávke zo štúdia RTVS. Nervy mu praskli po nevydarenom vstupe VIDEO: Marcel Merčiak vulgárne vynadal kolegovi na uniknutej nahrávke zo štúdia RTVS. Nervy mu praskli po nevydarenom vstupe 6. februára 2022, 22:50

Opitý komentátor RTVS sa zakoktával pri basketbale

Športový komentátor Ján Plesník spôsobil v roku 2015 škandál, keď ho televízni diváci prichytili, ako zrejme opitý komentoval euroligový zápas basketbalistiek Good Angels Košice.

Dlhoročnému zamestnancovi RTVS, ktorý vo verejnoprávnej televízii strávil viac ako 30 rokov, sa počas komentovania zápasu motal jazyk, občas sa zakoktával a myseľ mu odbiehala od toho, čo sa dialo na palubovke, aj keď si nezanadával tak ako Marcel Merčiak. Nakoniec musela komentovanie zápasu prebrať kolegyňa Oľga Hamadejová.

Hoci nikto oficiálne nepotvrdil, že Plesník komentoval opitý, s televíziou sa zrejme dohodli na ukončení spolupráce a komentátor sám podal výpoveď. Po viac ako polročnej pauze však dostal druhú šancu a k basketbalu sa ako komentátor vrátil vďaka externej spolupráci.

„Ján Plesník bude komentovať zápasy euroligy, dohodli sme sa na externej spolupráci. Sme presvedčení, že po odchode zo zamestnaneckého pomeru a viac ako polročnom dištanci za prešľap si bývalý dlhoročný zamestnanec RTVS a komentátor zaslúži druhú šancu, aj keď len na externej báze,“ vyjadrila sa vtedy televízia.

Výbuch Petra Sagana po neúspechu tesne pred cieľom

Domov
Zdieľať
Diskusia