Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2022, 15:16
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

VIDEO: Romana Tabák vs. Miroslav Suja sa pretláčali o rečnícky pult. Boris Kollár sa zabával, vraj nemá obchytkávať poslanca

NEWS POLITIKA ROMANA TABÁK
Uložiť Uložené

V parlamente dnes bolo rušno, keď sa za rečnícky pult postavil poslanec Miroslav Suja.

V parlamente dnes došlo k fyzickej potýčke pri rečníckom stole, keď sa do konfliktu dostali poslankyňa Romana Tabák a poslanec Miroslav Suja.

Tabák chcela Suju od rečníckeho pultu odtlačiť silou po tom, čo sa jej ospravedlnil za to, že ju obvinil z predávania tenisových zápasov, ale vzápätí ju nazval manekýnkou. To poslankyňa nevydržala a pribehla k pultu.

Suja, člen extrémistickej strany Republika, sa mal podľa rozhodnutia mandátového a imunitného výboru ospravedlniť poslancovi Jánovi Benčíkovi za to, že ho nazval vrahom.

„Ospravedlňujem sa všetkým ľuďom, ktorým pán Benčík svojím arogantným udávaním zničil život a kariéru,“ povedal Suja v pléne. Šéf parlamentu Boris Kollár tento výrok označil za ďalšiu invektívu namiesto ospravedlnenia, a tak sa ním bude znovu zaoberať poslanecký výbor.

Romana Tabák prejav Suju prerušila a pokúsila sa ho od mikrofónu odtlačiť so slovami, že chce povedať iba jednu vetu. Suja jej to nedovolil, zatiaľ čo Boris Kollár sa na fyzickom kontakte poslancov dobre zabával a napokon rokovanie prerušil.

Domov
Zdieľať
Diskusia