Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2022, 13:30
Čas čítania 4:08
Adam Novosad

Neymar má 30, no stále akoby bol dieťa. Na Netflixe ukazuje opitého Messiho, čelí obvineniu zo znásilnenia aj despotickému otcovi

Neymar má 30, no stále akoby bol dieťa. Na Netflixe ukazuje opitého Messiho, čelí obvineniu zo znásilnenia aj despotickému otcovi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NEYMAR NEYMAR: THE PERFECT CHAOS
Uložiť Uložené

Dokument Neymar: The Perfect Chaos na Netflixe zaujal tisíce Slovákov, ktorí sériu dotlačili až do top 5 najsledovanejších filmov a seriálov.

„Kritizujú ma oveľa viac, ako si zaslúžim. Občas je to ťažké. Hovorím o rodine, blízkych priateľoch – pre nich som Batman. Kto ma nepozná, vníma ma ako Jokera,“ konštatuje Neymar v novom trojdielnom dokumente na Netflixe. 

neymar
Zdroj: Netflix

Brazílska hviezda o pár dní oslávi okrúhle 30. narodeniny, a tak patrí medzi mladších športovcov, o ktorých už počas aktívnej kariéry natočili dokument. Na Netflixe sa šou s názvom Neymar: The Perfect Chaos teší veľkej popularite a v posledných dňoch prenikla už do top 5 najsledovanejších filmov či seriálov aj na Slovensku.

Napriek tomu, že Neymar oslavuje 30. narodeniny, pri pozeraní trojdielnej série budeš mať pocit, že tento chlapec sediaci na posteli obkolesený svojimi kamarátmi a opisujúci chvíle z detstva v chudobnej brazílskej štvrti, z Barcelony a megalomanského Paríža sa ledva dostal do puberty. A do toho všetkého vstupuje hlavný antagonista – Neymarov otec.

Musíme si dať pozor, lebo inak z neho spravíme monštrum

Dokument o Neymarovi si stihneš pozrieť za menej ako tri hodiny čistého času, takže nemusíš zúfať, že by o brazílskej hviezde niekto natočil desaťdielnu sériu.

Domov
Zdieľať
Diskusia