Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. januára 2022, 11:45
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Amatéri natáčajú v stodole šteklivý film pre dospelých. Vyrušia ich dôchodcovia, z ktorých sa stanú nechutní a slizkí starci

Amatéri natáčajú v stodole šteklivý film pre dospelých. Vyrušia ich dôchodcovia, z ktorých sa stanú nechutní a slizkí starci
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY X
Uložiť Uložené

A24 uvedie v kinách ďalší skvelo vyzerajúci horor, ktorý ti naženie husiu kožu.

Keď sa povie A24, skúsenejší diváci vedia, čo majú čakať. Originalitu, netradičný príbeh alebo metódy natáčania a v niektorých prípadoch možno menej divácky film, ktorý stavia formu nad obsah.

A24 však dáva priestor aj tvorcom, ktorí nechcú natáčať vyložene artové filmy. Zdá sa, že jeden taký prezentujú aj v týchto dňoch. Volá sa X a partia amatérskych filmárov sa v ňom pokúsi natočiť celovečerné porno.

Vyberú si na to stodolu, ktorú vlastnia dvaja dôchodcovia. Manžel im však rázne prízvukuje, aby jeho ženu nechali na pokoji, keďže hlavne v noci jej nebýva dobre. Dôchodcovia pritom netušia, na čo mladíci využívajú tieto priestory. 

Odporúčané
Z Halo Infinite tvorcovia vyhodili 2/3 obsahu. Toto je cesta od hernej katastrofy roka až k jednej z najlepších hier roka Z Halo Infinite tvorcovia vyhodili 2/3 obsahu. Toto je cesta od hernej katastrofy roka až k jednej z najlepších hier roka 12. januára 2022, 9:30

Keď sa však babička začne správať divne a dokonca sa mladíci v noci zobúdzajú s tým, že leží vedľa nich a dotýka sa ich, začne ísť do tuhého. Odísť však nemôžu, keďže film nie je hotový. Ako vidíš v traileri, toto rozhodnutie rýchlo oľutujú, keď im začne ísť o život. Dej sa odohráva v roku 1979. 

Vo filme hrajú Jenna Ortega (You), Mia Goth (Suspiria), Scott Mescudi aka Kid Cudi (Don’t Look Up) a Brittany Snow (Prom Night). Režíroval Ti West (The House of the Devil, The Innkeepers, In a Valley of Violence) a premiéra je naplánovaná na marec. Zatiaľ nevieme, či film uvidíme aj v našich kinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia