Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022 o 22:07
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Starý The Weeknd stretáva samého seba v klube plného hriechov. Sleduj šialený videoklip, v ktorom spevák zaútočí na vlastné ja

Starý The Weeknd stretáva samého seba v klube plného hriechov. Sleduj šialený videoklip, v ktorom spevák zaútočí na vlastné ja
Zdroj: Joseph Okpako/Getty Images
HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Niet veľa zahraničných interpretov, ktorí by si s vizuálnou stránkou svojej tvorby dali toľko námahy.

The Weeknd už tradične dal zabrať svojim fanúšikom a predstavil im zatiaľ sériu dvoch videoklipov, ktoré sú plné odkazov na jeho vlastnú tvorbu aj život. V najnovšom minifilme ku skladbe Gasoline stretáva samého seba v klube plnom žien, sám je však už zostarnutý a naznačuje, že táto životná etapa je za ním. Keď sa na diskotéke objaví, účastníci vrátane mladšej verzie The Weeknda na neho zaútočia. 

Najnovší album populárneho R & B speváka prichádza len necelé dva roky od vydania úspešného počinu After Hours, keďže však Abel nedostal možnosť pripraviť k nemu plánované turné, napravil si chuť ďalším projektom. 

The Weeknd neplánuje projekt vydávať na fyzických nosičoch. Ešte pred vydaním vyhlásil, že pre neho nie sú dôležité a rovnako mu nezáleží ani na tom, či sa bude umiestňovať v rebríčkoch Billboardu. Zatiaľ sa mu darí na streamoch, kde preskočil mnohých konkurentov z popového žánru vrátane speváčky Adele. 

Na albume spolupracovali aj mnohé známe mená, sú medzi nimi Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones či producent Oneohtrix Point Never. V najbližších dňoch a týždňoch môžeme očakávať aj ďalšie klipy, ktoré by podobne ako v prípade starších projektov mali dávať ako celok skoro jednotný film. 

Domov
Zdieľať
Diskusia