Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 9:30
Čas čítania 7:10
Jakub Paulík

10 faktov o Orlandovi Bloomovi, o ktorých si (možno) nepočul

10 faktov o Orlandovi Bloomovi, o ktorých si (možno) nepočul
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY ORLANDO BLOOM
Uložiť Uložené

Herec s citlivou dušou preplakal po smrti svojho psíka Mightyho celý týždeň.

Hviezda trilógie Pán prsteňov, dobrodružných filmov Piráti Karibiku či historického veľkofilmu Kráľovstvo nebeské sa takmer nestala hercom. V mladosti mu diagnostikovali dyslexiu a problémy s čítaním scenárov má do dnešného dňa. Okrem toho sa ešte pred získaním roly Legolasa takmer zabil.

Než začal randiť s Katy Perry, bol známy ako lámač ženských sŕdc. Aby si našiel vážny vzťah, rozhodol sa pre dobrovoľný celibát bez sexu aj masturbácie. Pri natáčaní seriálu v Prahe trénoval s českým šampiónom, stal sa fanúšikom hokeja a pri rieke Berounka sa pred miestnymi ľuďmi nehanbil vyzliecť donaha. Toto je 10 zaujímavostí zo života Orlanda Blooma.

Skoro ublížil Vladovi Furdíkovi

S talentovaným kaskadérom Vladimírom Furdíkom (známy ako Night King z Game of Thrones) redakcia Refresheru spravila viacero rozhovorov. V jednom z nich nám prezradil, ako sa mu natáčalo Kráľovstvo nebeské s Orlandom Bloomom, kde hral postavu Baliana. V scéne, v ktorej hlavného hrdinu napadnú traja rytieri (pozri si video nižšie), sa nachádzal aj Vladimír Furdík.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. mája 2019, 19:35

Herec mal slovenského kaskadéra trikrát udrieť kameňom do krku. Zrejme sa však až príliš odviazal a nechýbalo veľa, aby mu vážne ublížil. „Udrel ma tak silno, že som mu musel povedať, aby ubral plyn a nezabil ma. Po treťom pokuse sa mi už ospravedlnil s tým, že sa nechal uniesť,“ prezradil nám Furdík.

Orlando Bloom zrejme preto cítil výčitky svedomia, a tak Furdíkovi ešte večer kúpil kartón piva. „Bolo to od neho milé,“ vyjadril sa slávny slovenský kaskadér.

Miluje nahotu, na čo už aj doplatil

Orlando Bloom si rád po práci vetrá hlavu rôznymi spôsobmi, medzi ktoré zjavne patrí aj nahé kúpanie. Počas natáčania seriálu Carnival Row si tak v Česku odbehol z pražskej metropoly schladiť telo do rieky Berounka.

Našej redakcii sa podarilo ako prvému česko-slovenskému médiu zistiť, že herec si na kúpanie vybral oblasť pod Týřovickými skalami. Na tretej instagramovej fotografii ukázal cenzurovaný zadok, čo okomentovala aj jeho snúbenica Katy Perry. Pod príspevkom na Instagrame zavtipkovala, že ho iba dva dni nechala osamote, a takto to dopadlo.

Nie je to pritom prvýkrát, čo sa Orlando Bloom vyzliekol na verejnosti donaha. Na dovolenke na Sardínii s Katy Perry ho bez oblečenia prichytili paparazzovia. Myslel si pritom, že v ich okolí nie je ani živej duše, a tak sa na krátku chvíľu cítil „slobodný“, povedal pre ELLE.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 108826 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia