Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 19:05
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Novax DjoKovid ide na internete bomby: pozri si najlepšie memečka na účet tenisovej hviezdy

Novax DjoKovid ide na internete bomby: pozri si najlepšie memečka na účet tenisovej hviezdy
Zdroj: TASR/AP
NEWS NOVAK DJOKOVIĆ
Uložiť Uložené

Svetová tenisová jednotka si síce chce zahrať na prestížnom podujatí, odmieta však akceptovať pravidlá. Kreatívni používatelia internetu to Novakovi ľahko „spočítali“.

Na Twitteri momentálne trenduje kľúčová fráza #NovaxDjokovid, za ktorou nájdu používatelia veľa zábavy v súvislosti s osudom tenisovej hviezdy odmietajúcej očkovanie. Novak Djoković dlho odmietal odpovedať na otázku, či sa dal zaočkovať, informáciu považoval sa príliš dôvernú.

Dnes už celý svet vie, že aj keď mu turnaj Australian Open udelil výnimku a umožnil mu štart ako svetovej jednotke, pre neochotu dať sa zaočkovať ho chce vyhostiť priamo austrálska vláda.

Odporúčané
Boris Becker sa obul do svojho bývalého učňa Novaka Djokovića. Ohrozuje svoju kariéru a mal sa dať zaočkovať, napísal Boris Becker sa obul do svojho bývalého učňa Novaka Djokovića. Ohrozuje svoju kariéru a mal sa dať zaočkovať, napísal 7. januára 2022, 16:24

Zrušili mu vízum a nariadili opustenie krajiny, a tak sa momentálne nachádza v hoteli pre deportovaných a čaká na rozhodnutie súdu. Nech už dopadne akokoľvek, antivaxer Djoković bude v očiach spoločensky zodpovedných fanúšikov športu skôr meme obrázkom. Niektorí o ňom žartujú ako o hlavnej hviezde legendárneho filmu Terminál, iní premenovali Australian Open na Australian Closed. 

Z Djokovića si už uťahuje aj oficiálny profil leteckej spoločnosti Ryanair.

Domov
Zdieľať
Diskusia