Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2021, 8:12
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Tvorcovia Zaklínača vysvetľujú, prečo úplne zmenili postavu Eskela. Aká je budúcnosť Zaklínača, o čom bude ďalšie anime?

Tvorcovia Zaklínača vysvetľujú, prečo úplne zmenili postavu Eskela. Aká je budúcnosť Zaklínača, o čom bude ďalšie anime?
Zdroj: Netflix
ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Tvorcovia Zaklínača vysvetľujú zmenu v 2. sérii a odhaľujú, čo nás čaká ďalej okrem anime filmu a nového seriálu.

Dôležité dejové zmeny v 2. sérii Zaklínača sme si už rozoberali. Teraz sa k nim vyjadrila aj tvorkyňa seriálu Lauren S. Hissrich. Tá v hodinovej diskusii na Youtube prezradila, že pôvodne mali v pláne predstaviť úplne nového zaklínača a následne ho zabiť. Rozhodli sa však zabiť Eskela, keďže to pre Geralta malo oveľa väčší emocionálny dosah.

No trochu to nedáva zmysel, pretože pre divákov, ktorí nečítajú knihy, bol Eskel asi taký dôležitý ako akýkoľvek iný zaklínač, ktorého by predstavili. Až do 2. epizódy 2. série sme totiž Eskela nevideli.

Odporúčané
10 najlepších hier roka 2021 10 najlepších hier roka 2021 27. decembra 2021, 14:30

Do Geraltovej minulosti tak mohli vložiť hocijakého iného zaklínača, nechať Eskela nažive a zároveň zabiť nového zaklínača, aby tým Geralta emocionálne nakopli.

Čo sa týka budúcnosti Zaklínača, už v roku 2022 uvidíme spin-off seriál Blood Origin a následne v roku 2023 aj 3. sériu hlavného seriálu.

V roku 2022 alebo 2023 uvidíme aj nový animovaný film v štýle Nightmare of the Wolf. Nebude o Vesemirovi, ale o inej knižnej postave. Momentálne sa pracuje na scenári.

Zaklínač
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia