Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2021, 20:50
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

Sleduj prvý oficiálny trailer na Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá. Mads Mikkelsen zahviezdi ako Grindelwald

Sleduj prvý oficiálny trailer na Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá. Mads Mikkelsen zahviezdi ako Grindelwald
Zdroj: Warner Bros.
NEWS FANTASTICKÉ ZVERY (SÉRIA)
Uložiť Uložené

Nové Fantastické zvery sa do kín dostanú v polovici apríla budúceho roku.

Albus Dumbledore sa so svojou novovybudovanou armádou bude musieť postaviť najobávanejšiemu čarodejníkovi, akého svet videl za posledné storočie. Takto by sa dal v skratke opísať príbeh filmu Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá, ktorý teraz dostal prvý oficiálny trailer, informuje Collider.

V tretej časti Fantastických zverov sa vráti Eddie Redmayne ako Newt Scamander, Jude Law ako Albus Dumbledore, ale fanúšikovia sú zvedaví najmä na Madsa Mikkelsena v úlohe Gellerta Grindelwalda.

Mikkelsen v tejto role nahradil Johnnyho Deppa, ktorého minulý rok štúdio Warner požiadalo o odchod zo série po obvineniach z domáceho násilia voči bývalej partnerke Amber Heard.

Dumbledore otvára trailer so slovami, aby všetci pozorne počúvali minulosť, ktorá sa snaží prehovoriť k súčasnosti. V traileri sa na chvíľu objaví aj Dumbledore v podaní Michaela Gambona, ale aj samotný Rokfort.

Boj proti Grindelwaldovi je taký intenzívny, že Dumbledorova armáda s Theseusom Scamanderom, Bunty, Yusufom Kamom či profesorkou Hicksovou budú musieť využiť všetky možnosti, ako ho zastaviť predtým, ako rozpúta devastačnú vojnu proti muklom – nečarodejníkom.

Odporúčané
Deppa odstrčil Hollywood na vedľajšiu koľaj, Amber Heard si užíva najlepšie obdobie. Ako sa stal z vášnivej romance čistý horor? Deppa odstrčil Hollywood na vedľajšiu koľaj, Amber Heard si užíva najlepšie obdobie. Ako sa stal z vášnivej romance čistý horor? 9. októbra 2021, 14:30

O réžiu sa postaral David Yates, ktorý má na konte posledné štyri filmy Harryho Pottera, a scenár písala J. K. Rowlingová so Stevom Klovesom. V kinách sa na Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá môžeš tešiť od 15. apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia