Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2021, 22:56
Čas čítania 0:38
Ivan Koribanič

Slovan v Kodani prehral kľúčový zápas konferenčnej ligy. Za domácich nastúpilo 6 hráčov vo veku 18 rokov

Slovan v Kodani prehral kľúčový zápas konferenčnej ligy. Za domácich nastúpilo 6 hráčov vo veku 18 rokov
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT FUTBAL ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovan Bratislava odohral svoj posledný zápas základnej skupiny Európskej konferenčnej ligy.

V premiérovom ročníku Európskej konferenčnej ligy Slovan Bratislava končí už v skupinovej fáze. Slovan mal pred zápasom zhodný počet bodov (8) s Paokom Solún. Pre lepšie skóre bol Slovan na postupovej druhej priečke. 

Predzápasová matematika bola jasná. Slovan bol závislý od výsledku druhého zápasu skupiny PAOK Solún vs. Lincoln Red Imps. Ak by PAOK iba remizoval, Slovanu by na postup zo skupiny stačila remíza.

PAOK sa však podľa očakávaní ujal vedenia a Slovan tak musel zvíťaziť. Nanešťastie pre bratislavské mužstvo Kodaň strelila úvodný gól. Zaujímavým faktom je, že za domácich hralo až šesť 18-ročných mladíkov. Ani neskúsenosť súperových hráčov však Slovan nedokázal obrátiť na svoju výhodu.

Polčas sa skončil prehrou 1 : 0 pre Slovan. Hoci po zmene strán na seba chceli belasí prevziať iniciatívu, Kodaň skórovala aj druhýkrát. Slovenský majster si počas celého zápasu dokázal vypracovať iba jednu gólovú šancu, ktorú však chytil domáci brankár.

Slovan sa tak s Európskou konferenčnou ligou rozlúčil tretím miestom. Nazbieral 8 bodov. Dokázal streliť 8 gólov a inkasoval 7.

Domov
Zdieľať
Diskusia