Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 8:04
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Jason Statham a Guy Ritchie natočili akčnú jazdu s britským humorom a so skvelými postavami. Uži si trailer na Operation Fortune

Jason Statham a Guy Ritchie natočili akčnú jazdu s britským humorom a so skvelými postavami. Uži si trailer na Operation Fortune
Zdroj: Miramax
FILMY A SERIÁLY JASON STATHAM OPERATION FORTUNE
Uložiť Uložené

Okrem Stathama sa môžeš tešiť na skvelých britských hercov v netradičných a zábavných rolách.

Guy Ritchie točí jeden film za druhým. Od januára 2019 do januára 2022 bude mať v kinách celkovo 4. Všetky sú super, a to ako podľa našich recenzií , tak podľa zahraničných kritikov a divákov.

Po The Gentlemen, Aladdinovi a Wrath of Man dorazí v januári 2022 do kín jeho akčný kriminálny film Operation Fortune. Podľa traileru môžeme usúdiť, že na ňom bude vidieť známky režisérovho rukopisu. 

Odporúčané
Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb Čo pozerať v decembri? Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály od streamovacích služieb 1. decembra 2021, 19:30

Zdá sa, že nás čaká nekompromisná akcia, originálny a pútavý dej, svojský štýl humoru a vždy prítomná „cool“ atmosféra. Jason Statham je už doslova Ritchieho dvorným hercom – Operation Fortune je ich 4. spoločným filmom. V minulosti spolu natočili Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Zbaľ prachy a vypadni), Snatch, známy aj ako Pod(f)uck, a Revolver.

Dej snímky Operation Fortune: Ruse de guerre sa zameriava na špeciálneho agenta, ktorého naverbuje globálna spravodajská aliancia v snahe vystopovať a zastaviť predaj smrtiacej technológie ohrozujúcej svetový poriadok. Agentom je, samozrejme, Statham. Doplní ho zvodná Aubrey Plaza, no a dôležitým členom partie bude aj profesionálny herec Danny Franscesco (hrá ho Josh Hartnett).

Toho naverbujú pod hrozbou vydierania. Francesco je totiž obľúbeným hercom kriminálnika v podaní Hugha Granta a práve preto ho chcú využiť, aby sa dostali bližšie k svojmu cieľu. Samozrejme, všetko sa to pokašle a následne nás čaká akčné peklo.

Operation Fortune
Zdroj: Miramax
Domov
Zdieľať
Diskusia