Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2021, 20:56
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

Producentka posledných bondoviek: Nemyslím si, že Jamesa Bonda by mala hrať žena

Producentka posledných bondoviek: Nemyslím si, že Jamesa Bonda by mala hrať žena
Zdroj: Universal Pictures
ZAUJÍMAVOSTI DANIEL CRAIG JAMES BOND JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Nasledovník herca Daniela Craiga však vraj môže byť herec akejkoľvek rasy alebo etnického pôvodu.

Po filme No Time To Die je už isté, že Daniela Craiga v úlohe Jamesa Bonda neuvidíme (jedinou výnimkou by mohla byť retrospektíva), a preto polemika fanúšikov o tom, kto by ho mal nahradiť, čoraz viac silnie. Špekulovalo sa už o Henrym Cavillovi či Dwaynovi Johnsonovi. Medzi kandidátmi mal byť aj Idris Elba

Ako uvádza Coming Soon, podľa najnovších vyjadrení šéfky populárnej franšízy to môže byť takmer ktokoľvek s výnimkou ženy. Producentka posledných bondoviek Barbara Broccoliová v najnovšom  rozhovore pre The Hollywood Reporter prezradila, že Craigov nasledovník môže byť herec akejkoľvek rasy alebo etnického pôvodu, no nemyslí si, že by rolu Jamesa Bonda mala hrať žena.

Daniel Craig Nie je čas zomrieť
Zdroj: Forum Film

Zároveň dodala, že nemá záujem diskutovať o tom, kto by to teraz mohol byť. „Ľudia sa ma stále pýtajú, kto bude ďalší James Bond. Je to ako pýtať sa nevesty, keď ide k oltáru, kto bude jej ďalším manželom. Naozaj nechcem premýšľať o tom, kto bude ďalší, pokým to nebude absolútne nevyhnutné,“ povedala.

V rozhovore zároveň vyzdvihla herca Daniela Craiga, ktorý dosiahol počas posledných 16 rokov neuveriteľný úspech. Craig sa ako kultový agent 007 objavil vo filmoch Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spetre (2015) a No Time To Die (2021).

Domov
Zdieľať
Diskusia