Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2021, 19:30
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson chce byť ďalší James Bond. Problémom môže byť, že nie je až taký dobrý herec a ani Brit

Dwayne Johnson chce byť ďalší James Bond. Problémom môže byť, že nie je až taký dobrý herec a ani Brit
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON JAMES BOND
Uložiť Uložené

Dwayne by chcel baliť ženy v smokingu a s martini v ruke.

Dwayne Johnson poskytol pre Esquire krátky videorozhovor, v ktorom okrem iného spomína na to, ako jeho starý otec hral záporáka v bondovke You Only Live Twice, keď sa postavil Seanovi Connerymu. Dwayne hovorí, že by rád pokračoval v jeho stopách, ale nechce byť záporákom. „Musí to byť Bond,“ hovorí s úsmevom na tvári.

Odporúčané
KOMENTÁR: Prečo sa ti páči Red Notice, zatiaľ čo iní diváci spoločne s recenzentmi film pochovali? Odpoveď ťa nepoteší KOMENTÁR: Prečo sa ti páči Red Notice, zatiaľ čo iní diváci spoločne s recenzentmi film pochovali? Odpoveď ťa nepoteší 16. novembra 2021, 17:30

Ťažko povedať, či je úplne seriózny alebo či ide len o jeho zbožné prianie.

Bonda hrajú britskí herci, nehovoriac o tom, že pri vyberaní ideálneho kandidáta sa producenti zameriavajú aj na jeho herecké schopnosti. Dwayna Johnsona má rád celý svet, ale filmoví kritici ho nepovažujú za špičkového herca. Je to skôr špičková hollywoodska hviezda. Zrejme sa mu to teda nikdy nesplní, no ako záporáka si ho predstaviť vieme. Daniel Craig s rolou skončil vo famóznom No Time to Die, a tak sa čaká na to, kto bude jeho nástupcom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia