Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2021, 20:01
Čas čítania 0:41
Eduard Starkbauer Kamila Šebestová

Vieme, prečo sa Zdenka Predná neobjavila po boku finalistov prvej série SuperStar

HUDBA SUPERSTAR ZDENKA PREDNÁ
Uložiť Uložené

Okrem Petra Kotuľu a Roba Miklu pri televíznom stretnutí prvých superstáristov chýbala aj Zdenka Predná. Pozvanie sa jej v tomto období zdalo ako zlý vtip.

Deň po odvysielaní najnovšej časti SuperStar, v ktorej sa stretlo 7 účastníkov jej historicky prvej slovenskej série, sa denníky predbiehajú v zaručených dôvodoch, prečo sa Zdenka Predná neobjavila po boku bývalých kolegov. V Refresheri sme nehľadali senzáciu a rozhodli sme sa osloviť priamo speváčku.

Zdenka Predná, ktorá sa na akciách pod hlavičkou SuperStar neobjavuje už dlhodobo, reagovala pohotovo. Prízvukuje, že celý nápad jej v „momentálnej pandemickej situácii pripadal skôr ako vtip“. (...) „Ja som sa nikdy za slávou a peniazmi nehnala a inak tomu nie je ani teraz. Som vďačná, že som mohla byť na Mikuláša s deťmi doma, bolo to čarovné.

Speváčka v odpovedi Refresheru spomína, že v princípe nešlo o to, či bola ponuka platená alebo nie, a so zveličením dopĺňa, že „ponúkaný honorár 0 eur sa mi v tejto situácii veľmi motivačný nezdal“.

Odporúčané
 „Prečo to kukáte?“ Robo Mikla kritizuje Superstar, kým jeho kolegovia z prvej série spievajú legendárnu hymnu (+ video) „Prečo to kukáte?“ Robo Mikla kritizuje Superstar, kým jeho kolegovia z prvej série spievajú legendárnu hymnu (+ video) 6. decembra 2021, 7:54

Robert Mikla bol vo svojom stanovisku podstatne ostrejší. Nad formátom súťaže vyjadril opovrhnutie a vo videu na Facebooku si kládol rétorickú otázku: „Prečo to kukáte?“ Nešetril ani fyzickú stránku niektorých súťažiacich a namiesto názvu SuperStar používal zásadne skomoleninu „superkár“.

Domov
Zdieľať
Diskusia