Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2021, 14:04
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Marián Gáborík sa pobije v boxerskom ringu. Kto bude jeho súperom?

NEWS FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené

Bývalý hokejový útočník sa dohodol s organizáciou Fight Night Challenge.

Bývalý hokejový útočník Marián Gáborík sa postaví do boxerského ringu. Fanúšikovia bojových športov ho v akcii uvidia už 27. decembra. Pridáva sa tak k viacerým raperom, ale aj profesionálnym zápasníkom, ktorí si zmerajú sily v netradičom formáte, ktorý má bližšie k exhibícii než k profesionálnemu športu. Napriek tomu organizátori sľubujú množstvo vyrovnaných zápasov.

Zatiaľ nie je známe, kto sa bývalému slovenskému reprezentantovi a úspešnému kanonierovi z NHL postaví, keďže tvorcovia projektu FNC zatiaľ nechali divákov hádať. Isté je, že to nebude skúsený hokejový bitkár Boris Valábik, ktorý bude udalosť moderovať. 

Fight Night Challenge bude z dôvodu aktuálnej situácie možné sledovať online za poplatok, v budúcnosti však plánujú aj ďalšie pokračovania.

Už o pár mesiacov sa do ringu postavia napríklad aj Separ alebo Majk Spirit. O tri týždne sa môžeš tešiť na boxerské zápasy Rytmusa s Gáborom Borárosom či Lakyho s Molochom Vlavo. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FNC (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia