Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 18:00
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Poslanec OĽaNO Stančík: Prezidentka plače na nesprávnom hrobe (Face to Face)

REFRESHER ANDREJ STANČÍK
Uložiť Uložené

Stančík si myslí, že opozícia svojimi vyjadreniami a rozhodnutiami „vháňa ľudí na cintoríny“.

Najnovším hosťom v relácii Face to Face bol Andrej Stančík – poslanec Národnej rady, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke OĽaNO.

Poslanec OĽaNO Andrej Stančík si myslí, že 500-eurové poukazy pre dôchodcov môžu byť efektívnym nástrojom, ako motivovať dôchodcov, aby sa dali zaočkovať proti koronavírusu. Nesúhlasí, aby sa peniaze vyplácali ľuďom nad 60 rokov v hotovosti, lebo by ich minuli v potravinových reťazcoch zahraničných firiem.

Podľa poslanca Národnej rady neporušil Igor Matovič koaličnú zmluvu, keď prišiel na tlačovku s návrhom, ktorý sa priamo nezhodoval s pôvodnou dohodou. Stančík si myslí, že vláda by mala byť vo vyjadreniach jednotná, najmä vo vzťahu k opatreniam by mohla zmena komunikácie pomôcť. 

 
Stančík si myslí, že opozícia svojimi vyjadreniami a rozhodnutiami „vháňa ľudí na cintoríny“.

Dodáva, že prezidentka Zuzana Čaputová plače na nesprávnom hrobe, keď kritizuje predsedu vlády Eduarda Hegera: „Premiér Heger od začiatku počúva odborníkov, bol to on, kto nakoniec lockdown presadil. Nebyť neho, lockdown by možno ani nebol, bola to záchranná brzda v poslednej chvíli.“ Stančík vníma aj frustráciu ľudí a „pandemický populizmus“, ktorý sprevádza vyjadrenia mnohých politikov. 

Odporúčané
Andrej Stančík z OĽaNO: Do konca volebného obdobia by sme mohli posunúť práva homosexuálov na Slovensku (Rozhovor) Andrej Stančík z OĽaNO: Do konca volebného obdobia by sme mohli posunúť práva homosexuálov na Slovensku (Rozhovor) 31. januára 2021, 14:30

Andrej Stančík by súhlasil so zatvorením všetkých škôl. Stotožňuje sa s rozhodnutím regionálnych úradov verejného zdravotníctva, ktoré ich zatvárajú plošne v okresoch, a kritizuje SaS, ktorá návrh obmedzenia vyučovania aspoň na krátky čas vetovala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia