Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2021, 17:29
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš TASR

Polícia zverejnila video, ako vlak usmrtil Slováka, ktorý nerešpektoval svetelné znamenie. Má byť výstrahou pre ostatných

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Dopravnú nehodu po zrážke s vlakom neprežil 67-ročný muž.

Na železničnom priecestí na Poľovníckej ulici v Ivanke pri Dunaji vyhasol v sobotu predpoludním jeden ľudský život. Dopravnú nehodu po zrážke s vlakom neprežil 67-ročný muž. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.


„Podľa doterajších informácií 67-ročný vodič vošiel napriek funkčnej signalizácii autom na železničné priecestie. Tam, bohužiaľ, došlo k stretu s vlakom, ktorý prechádzal uvedeným úsekom smerom na obec Bernolákovo. Po zrážke vodič osobného motorového vozidla utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ približuje polícia. Ďalšie informácie v súčasnosti neposkytuje.


Polícia v tejto súvislosti opätovne vodičom pripomína, že je zakázané vchádzať na priecestie, ak sa dáva výstraha dvoma červenými, striedavo prerušovanými svetlami priecestného zabezpečovacieho zariadenia. Rovnako to platí v prípade, ak sa spúšťajú, sú spustené alebo sa dvíhajú závory a vidieť alebo počuť prichádzajúci vlak, prípadne počuť jeho húkanie a pískanie.

Späť
Zdieľať
Diskusia