Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Y-Zone.
14. októbra 2021, 18:30
Čas čítania 1:38
PR správa

Sleduj prestížny súboj v League of Legends a vyhraj zájazd na majstrovstvá sveta

ŠPORT
Uložiť Uložené

Poznáme majstrov Slovenska v hre CS:GO. Aj ty môžeš sledovať prestížny turnaj a vyhrať zájazd na majstrovstvá sveta.

Pred pár dňami sme spoznali majstra SR v elektronických športoch 2021 v hre Counter-Strike: Global Offensive. CS:GO turnaj spomedzi 8 top SK/CZ tímov najlepšie zvládol nakoniec tím eSuba, ktorý si tak na konto pripísal po prvýkrát titul majstra SR v CS:GO.

YGames.
YGames. Zdroj: Ygames

Majstrovské ešportové zážitky priniesol exkluzívny partner Tipos, finále celého turnaja nám prinieslo napínavý súboj na 5 mapách, ktorý live sledovali tisícky divákov. Počas celých majstrovstiev SR beží aj exkluzívna súťaž, v ktorej môžu fanúšikovia vyhrať letecký zájazd s plnou penziou na blížiace sa majstrovstvá sveta v Eilate, V4 Future Sports Festival a iné vecné ceny.

Viac info o súťaži

Majstrovstvá sa ešte nekončia

Tím eSuba si okrem titulu odniesol finančnú výhru 5 000 € a postup na V4 Future Sports Festival, v ktorom budú tímy bojovať o neuveriteľných 300 000 €. Orange MSR sa však ešte nekončia a pokračujú 2. majstrovským víkendom. Tentoraz si pozrieme súboj tímov na turnaji Acer Predator League of Legends.

Top 8 SK/CZ tímov bude súťažiť v bratislavskom ešportovom štúdiu ChuckTV a ty môžeš sledovať priamy prenos na streamovacej platforme Twitch alebo priamo na TV obrazovkách vďaka ChuckTV.

YGames.
YGames. Zdroj: Ygames

Harmonogram vysielania Acer Predator League of Legends:

14. 10. – štvrtok – 14:00 – 24:00
15. 10. – piatok – 12:00 – 24:00
16. 10. – sobota – 11:00 – 24:00
17. 10. – nedeľa – 15:00 – 24:00

4 dni nabité napínavými zápasmi

Finalistami, ktorí zabojujú o prizepool 2 450 €, sú tímy eSuba, Cryptova, Dynamo Eclot, Heet, Carnis, Olmíci, Imobilné ratraky a Ultimátny klubík kamarádů. Tímy sa do finále prebojovali zo 4 online kvalifikácií na webe Yzone. Sleduj live stream zápasov a zisti, či uspejú tímy z ešportových organizácií alebo niektorý z poloamatérskych tímov. 

YGames.
YGames. Zdroj: YGames

Vysielanie sa začína už od štvrtka 14. októbra od 12.00 h a sprevádzať ťa ním budú moderátori Anton „Grave“ Cvik a Jaro Melišek. O komentár zápasov sa počas celého víkendu postará legenda twitchu Xnapy so sprievodom komentátorov Jozefa Guzmického, Martina Bucha a Petra Sitára. Novinkou na MSR je Tipos Analyst Desk, počas ktorého zhodnotia zápasy tímov analytici. Okrem zápasov ťa vo vysielaní čakajú aj rozhovory s hráčmi, giveaway hodnotných cien od Fractal Design a Red Bull alebo hlasovanie o najužitočnejšieho hráča. League of Legends turnaj prinášajú hlavní partneri Acer Predator a Budiš.

Zaregistruj sa a vyhraj 750 €

Posledný majstrovský víkend bude patriť FIFA 22 turnaju. Najlepších 12 hráčov na konzole Playstation 5 si zmeria sily o majstrovský titul a prizepool 750 € už v piatok 22. októbra od 15.00 h. Do súbojov sa môžeš zapojiť aj ty. Stačí, ak sa prihlásiš do otvorenej kvalifikácie, ktorá sa uskutoční už 16. októbra.

Chcem sa registrovať
Domov
Zdieľať
Diskusia