Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2021, 14:30
Čas čítania 7:36
Lukáš Čelka

Vyskúšali sme erotické hry pre páry: niektoré nesú len nádych vzrušenia, s inými prejdeš od šťavnatej predohry až po samotný akt

Vyskúšali sme erotické hry pre páry: niektoré nesú len nádych vzrušenia, s inými prejdeš od šťavnatej predohry až po samotný akt
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
ZDRAVIE SEX/LIFE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Čo na tento spôsob okorenenia si milostného života hovorí sexkoučka?

Chceš oživiť sexuálny život so svojou polovičkou a zažiť nezabudnuteľné posteľové dobrodružstvo, len nevieš ako? Na internete (aj v kamenných predajniach) nájdeš množstvo erotických hier, ktoré vás oboch dotlačia k tomu vyskúšať si niečo nové, o čo by ste sa za iných okolností možno hanbili požiadať svojho sexuálneho partnera či partnerku.

Niektoré zo spomínaných hier nesú len erotický nádych a je možné zahrať si ich aj na odvážnejších párty. Iné sú určené striktne pre dvojicu a prevedú vás kľukatou cestou od šťavnatej predohry až po samotný akt. Aby si mal predstavu, čo takéto hry ponúkajú, rozhodol som sa tri z nich vyskúšať so svojou partnerkou a čo najpresnejšie (samozrejme, bez detailov, ktoré nechám na tvojej fantázii) opísať ich priebeh. Aký vplyv má takéto experimentovanie v posteli, sme sa u nás v Refresheri spýtali aj sexkoučky, ktorá ho odporúča najmä párom, ktorým záleží na ich intímnom živote.

V tomto článku si prečítaš:
  • Aké úlohy musíš splniť, ak chceš vyhrať hru hriešna veža.
  • V ktorej z erotických hier, ktoré sme vyskúšali, boli fetišistické úlohy.
  • V ktorej hre môžeš dostať za úlohu strčiť partnerovi prst do konečníka.
  • Priebeh ktorej hry bol skôr vtipný než erotický.
  • Ktorú hru musíte hrať s partnerkou úplne nahí.
  • Čo na erotické hry hovorí sexuálna koučka.
  • Komu môžu erotické hry pomôcť zlepšiť sexuálny život.

Hriešna veža

Určite poznáš klasické stvárnenie tejto hry, obľúbenej najmä na rôznych párty s kamošmi. V samej podstate ide o klasickú vežu, pri ktorej opatrne odoberáš malé drevené „kamene“ a ukladáš ich na vrch stavby tak, aby nespadla. Keď ju zrútiš, prehral si.

Odporúčané
Vzrušuje ho, keď má jeho frajerka sex s iným mužom. Michal nám opísal svoje zážitky s „cuckoldingom“ Vzrušuje ho, keď má jeho frajerka sex s iným mužom. Michal nám opísal svoje zážitky s „cuckoldingom“ 22. februára 2024, 12:30

Rovnaký princíp platí aj pri jej hriešnej verzii, výrobcom opísanej ako „šteklivá hra pre dvojice alebo na odvážnu párty“, s tým, že na každom zo štyridsiatich dvoch kameňov je napísaná aj úloha, ktorú hráč musí splniť ešte pred tým, než uloží kameň na vrch veže. Keď to nedokáže či nechce, pije alkohol alebo si vyzlieka časti oblečenia. Okrem toho porazený musí splniť víťazovi jeho tajné želanie, ktoré si určí na samom začiatku hry.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Keď sme vysypali kamene z obalu, boli sme celkom nadšení z ich pekného dizajnu a sfarbenia ťahajúceho sa od bledoružovej až po sýtočervenú farbu. Z menšieho „stožiara“ sme mali v pláne postaviť ten „najmajestátnejší“, a tak sme s priateľkou jeden po druhom ťahali kameň za kameňom, plnili úlohy a ukladali ich na jeho vrchol.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Kamene obsahujú rôzne vtipné a jednoduché úlohy, ako napríklad „opíš svoj prvý bozk“ alebo „nakresli, kde by si chcel mať sex“ (hľadanie pera a papiera nás celkom vytrhlo z deja, lebo sme nečakali, že niečo také budeme potrebovať), ale nechýbajú ani šteklivé úlohy, ako napríklad „ukáž ho/ukáž ju!“ či „predveď tri polohy z Kámasútry“. 

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Do približne polhodiny – toľko nám trvalo dohrať hru do konca, kým mi veža spadla – sme sa jeden o druhom dozvedeli (alebo si potvrdili), akú polohu máme najradšej, na akom najzaujímavejšom mieste sme mali sex a akú erotickú pomôcku chceme mať doma. Hoci hra bola miestami viac vtipná než vzrušujúca a bola zdrojom niekoľkých trápnych momentov, išlo o veľmi príjemnú skúsenosť. To, či niekoho navnadí nechať kamene rozsypané po „dlážke“ a vrhnúť sa do lona svojej polovičky, je, zdá sa, veľmi individuálne. No i tak na spríjemnenie večera a oživenie nudy trochou pikantností za pokus stojí.

Nevinné hry deluxe

Táto hra je z celkom iného súdka než hriešna veža. Je striktne určená pre pár, ktorému otvára nespútané a zvrhlé dobrodružstvo. V luxusnom balení sa okrem kartičiek a hracej plochy nachádzajú aj iné pomôcky, ako napríklad putá, škraboška, pierko či bičík, ktoré sú nápomocné pri plnení niekedy až jemným fetišom okorenených úloh.

Odporúčané
„Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? „Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? 27. januára 2024, 14:30

Princíp hry je pritom úplne jednoduchý. V krabici nájdeš 252 kartičiek, ktoré sú rozdelené na úlohy a odmeny. Každá hracia kartička obsahuje dve úlohy: jednu pre muža a jednu pre ženu. Ako sa hra stupňuje, pritvrdzujú aj kartičky a prevedú ťa od predohry cez akt až po samotné vyvrcholenie.

erotické hry
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Na začiatku hry si ťaháš tzv. nevinné úlohy (napríklad opíš, k čomu by si prirovnal partnerkinu svätyňu) alebo nevinné úlohy špeciálne, pri ktorých použiješ niektorú zo spomínaných pomôcok v balení (napríklad prevlečte bičík partnerke pod oblečením zhora nadol, pričom sa nesmie ani pohnúť). Ak úlohu splníš, berieš si nevinnú odmenu (napríklad partnerka ti musí naservírovať tvoje obľúbené jedlo len v spodnej bielizni). Hoci spomínam len mužské úlohy a odmeny, podobné znenie majú, samozrejme, aj tie pre opačné pohlavie.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 104730 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kedy hra pritvrdí.
  • V ktorej hre môžeš dostať za úlohu strčiť partnerovi prst do konečníka.
  • Ktorú hru musíte hrať s partnerkou úplne nahí.
  • Čo na erotické hry hovorí sexuálna koučka.
  • Komu môžu erotické hry pomôcť zlepšiť sexuálny život.
Domov
Zdieľať
Diskusia