Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2021, 13:02
Čas čítania 1:03
Dominik Vetrák

Tretia séria Mandaloriana má dnes prvú klapku. Ginu Carano v nej neuvidíme, no a Pedro Pascal zase natáča The Last of Us

Tretia séria Mandaloriana má dnes prvú klapku. Ginu Carano v nej neuvidíme, no a Pedro Pascal zase natáča The Last of Us
Zdroj: Disney+
NEWS THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Disney točí jeden Star Wars seriál za druhým.

Lucasfilm a Disney v posledných týždňoch a mesiacoch dokončili natáčanie seriálov ako Obi-Wan Kenobi, Book of Boba Fett či Star Wars: Andor. Milióny fanúšikov po celom svete sa preto majú na čo tešiť. Aby toho nebolo málo, dnešným dňom sa začína aj natáčanie 3. série Mandaloriana, ktorý odštartoval seriálovú mániu zo sveta Star Wars. 

Herec Carl Weathers, ktorý hrá Mandovho priateľa a „brata v zbrani“ Greefa Kargu, prezradil na Twitteri, že dnes sa začína natáčanie 3. série. Zaujímavé na tom je, že v súčasnosti ešte stále prebieha natáčanie The Last of Us od HBO. Hlavnú rolu Joela Millera v postapokalyptickom seriáli stvárňuje Pedro Pascal. A Pascal hrá aj Djina Darina AKA Manda, hlavnú postavu seriálu The Mandalorian.

Domov
Zdieľať
Diskusia