Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v spolupráci so spoločnosťou Kukkonia.
29. septembra 2021, 13:30
Čas čítania 0:50
Matej Ohrablo Čoje

Lokál Žrawetz: Genetická modifikácia potravín nemusí byť zlo, môžeme sa ňou vyhnúť chemickým postrekom

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené

Hotové uvarené jedlo je jedna vec, no čo kvalita surovín, z ktorých ho pripravujete? Vypočujte si, podľa čoho posudzovať mlieko, mäso, pečivo, ale aj alkohol. Poradí vám na slovo vzatý odborník.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Aké ťažké je vyhľadávať a zháňať si naozaj zdravé a poctivé slovenské potraviny.
  • Podľa čoho zistíš, či sú tvoje mlieko, pečivo, mäso alebo alkohol naozaj kvalitné.
  • Prečo výraz „geneticky modifikované potraviny“ automaticky neznamená niečo zlé.

Peter Wetzler je učiteľ biológie a vedy, ktorý sa rozhodol, že Slovensko prostredníctvom svojho Instagramu naučí vyhľadávať, rozoznávať, kupovať a používať kvalitné slovenské lokálne suroviny a potraviny. Odvtedy chodí po Slovensku a mapuje tradičných farmárov a chovateľov, ochutnáva ich výrobky a svoj zážitok sprostredkúva svojim followerom. Čoje ho vyspovedal v najnovšej časti Podgastu, ktorý vyšiel v spolupráci s Kukkonia. Dozvieš sa tak, ako vybrať kvalitné mäso, pečivo či mlieko, ale aj mnoho ďalších zaujímavostí. 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia