Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2021, 13:05
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Slovenský youtuber Tuči ukradol služobné auto a tri litre alkoholu. Kedysi ho preslávili slovenskí raperi

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Youtuber sa preslávil krátkymi skečmi, ktoré v minulosti zdieľali aj známi raperi. Dnes však na neho dobrého slova nenájdu.

Známa slovenská facebooková skupina Hľadá sa auto krádeže automobilov (HAKA) včera spustila pátranie po slovenskom youtuberovi Tučim. Informovali o údajnej krádeži služobného auta a alkoholu z reštaurácie, kde pracoval. 

Netrvalo dlho a youtuber sa priznal priamo v skupine, kde po ňom pátrali. „Dnes som urobil blbosť, ktorú uznávam. Ukradol som auto svojmu zamestnávateľovi. Viem, môžem napísať čokoľvek, ale už to nemám ako zmeniť. Veľmi ma to mrzí, to je fakt. Žiadne logické vysvetlenie nemám. Bol to skrat spôsobený tým, že sa mi dlhodobo nedarí,“ napísal vo facebookovej skupine, kde pre jeho slová pochopenia nemali. 

Tuči tvrdí, že sa mu veľa ľudí otočilo chrbtom, a tak chcel začať nový život v zahraničí, kam sa odviezol na ukradnutom aute. „Majiteľ vie, kde je auto, a čoskoro si príde poň,“ dodal. 

Ide o pomerne známu osobu z instagramových účtov niektorých slovenských raperov. Tuči pôvodne bavil svojím špecifickým humorom aj ľudí, ktorí sledujú Rytmusa, pred časom aj člen Kontrafaktu publikoval sériu bizarných nahrávok, ktoré mu Tuči pod vplyvom alkoholu posielal. Youtuber mal blízko aj k Pouličnému autorovi tónov, ktorého však rovnako sklamal. Aj jemu sa ospravedlňoval za svoje skratové správanie. 

Odporúčané
Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) 16. marca 2024, 9:30

Tuči pôvodne svojmu zamestnávateľovi klamal, že auto potrebuje kvôli chorej dcére. Pravdou bolo, že sa na ňom odviezol do Belgicka, kde chcel zostať žiť. Majiteľ auta podal aj trestné oznámenie. 

Tuči
Zdroj: HAKA
Domov
Zdieľať
Diskusia