Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. septembra 2021, 6:36
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Megan Fox je jednou zo sexi upírok, ktoré si užívajú noc plnú sexu, zabíjania a drog

Megan Fox je jednou zo sexi upírok, ktoré si užívajú noc plnú sexu, zabíjania a drog
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NIGHT TEETH
Uložiť Uložené

Už 20. októbra sa na Netflixe začne streamovať zábavne vyzerajúci upírsky film.

Mainstreamové a béčkové filmy o upíroch sa väčšinou rozdeľujú na tie, ktoré ich zobrazujú v hororovom štýle, a tie, ktoré sa zase zameriavajú na sporo odeté sexi upírky. Film Night Teeth od Netflixu tieto prvky skombinuje. Tešiť sa môžeš na sexi upírky v podaní Megan Fox, Sydney Sweeney, Lucy Fry či Debby Ryan.

Odporúčané
Čo pozerať, ak na Netflixe hľadáš horory a strašidelné seriály? Týchto 10 ponúka úžasnú, napínavú a krvavú atmosféru Čo pozerať, ak na Netflixe hľadáš horory a strašidelné seriály? Týchto 10 ponúka úžasnú, napínavú a krvavú atmosféru 18. septembra 2021, 14:30

Posledné dve menované sú aj hlavnými postavami. Na začiatku filmu si najmú šoféra Bennyho (Jorge Lendeborg jr.), ktorý rýchlo zisťuje, že nerozváža po meste len dve sexi kočky, ale aj upírky. Okamžite sa zapletie do vojny upírov v meste a pochopí, že ak chce prežiť, musí sa držať po boku svojich dvoch nových upírskych kamarátov. 

Night Teeth vyzerá ako slušná béčková zábava. Nikto nepohrdne sexi upírkami, ktoré v kombinácii s krvavou akciou môžu pôsobiť zábavným dojmom. Zrejme od toho nemôžeme čakať nič výrazné, no ako halloweenska jednohubka to môže fungovať dobre. Netflix film uvedie 20. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia