Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2021, 19:20
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Beastmode bol zapnutý, asi preto som vydržal tak veľa, hovorí Gábor Boráros. Priznal, že si v minulosti uletel

ŠPORT OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon 27 priniesol množstvo kvalitných súbojov a zvratov. My sme boli pri tom, vyspovedali sme bojovníkov aj známe osobnosti, ktoré sa prišli pozrieť do bratislavskej hokejovej arény Ondreja Nepelu.

Oktagon 27 priniesol do Bratislavy veľkolepú šou, na ktorú sa konečne mohli prísť pozrieť tisícky divákov aj osobne. Fanúšikovia boli svedkami mnohých napínavých zápasov, aj momentu, keď Ivan Buchinger získal druhý opasok v organizácii MMA.

Refresheru bezprostredne po svojom zápase povedal, že sa bude uchádzať aj o tretí opasok. Zároveň dodal, že nečakal, že jeho súper vydrží v klietke až 5 kôl, a upozornil na moment, keď vraj Barborik chcel v druhom kole skončiť, ale rozhodca si signál nevšimol. 

Podľa Karlosa Vémolu je Buchinger najväčším slovenským talentom, ktorý je však nedocenený. 

Gábor Boráros nám po tretej prehre v rade povedal, že išlo o veľmi náročný zápas, ktorý ho však opäť posunul vpred. Priznal, že dokázal vydržať až do konca aj vďaka tomu, že zapol svoj povestný beastmode, zároveň dodal, že emócie dokáže kontrolovať oveľa lepšie ako v minulosti. 

Ako sa Šajmovi páčilo v backstage, ktorý nie je plný raperov, a ako by podľa známych zápasníkov dopadol zápas medzi šéfmi Oktagonu MMA Pavlom Nerudom a Ondřejom Novotným, sa už dozvieš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia