Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2021, 8:39
Čas čítania 1:20
Kamila Šebestová

Kim Kardashian zahalená v „rúchu dementorov“, brnenie s mečmi či šaty inšpirované Matrixom. Tu sú šialené outfity Met Gala 2021

NEWS KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian sa pre svoj outfit stala kráľovnou internetových meme.

Tohtoročné Met Gala hýrilo šialenými outfitmi. Témou tohtoročného módneho eventu bol „slovník módy v Amerike“, čo znamenalo, že celebrity sa mali inšpirovať americkými ikonami. Výťažok z tejto akcie venujú Inštitútu umeleckých kostýmov pri Metropolitnom múzeu. Celebrity sa preto mohli vyjašiť.

Na Met Gala prišli napríklad Billie Eilish, Serena Williams či Rihanna s A$AP Rockym. Nechýbali ani herci z Game of Thrones či známi americkí politici. Pozornosť však zrejme najviac upútala Kim Kardashian, ktorá prišla na akciu zahalená od hlavy po päty. Čierny odev navrhol Demna Gvasalia.

Kim Kardashian, Met Gala
Zdroj: Getty Images/John Shearer/WireImage

Kimin outfit vyvolal rozruch aj na sociálnych sieťach, kde ľudia okamžite začali debatovať o jeho význame. Prišli s niekoľkými teóriami. Niektorí tvrdili, že outfit je merch nového albumu Kanyeho Westa Donda. Niektorí zasa hovorili o Kiminej PR stratégii a schopnosti upútať pozornosť aj medzi absurdne oblečenými celebritami. 

Veľa ľudí si začalo z outfitu Kim Kardashian uťahovať. Portál BBC prišiel so zbierkou najlepších meme z tohtoročného Met Gala. Kimin outfit ľudia prirovnali k rúchu dementorov či mimozemským kostýmom. 

Treba však spomenúť aj ostatné celebrity, ktoré sa vyhrali so svojimi kostýmami. Patrí medzi ne napríklad raper Lil Nas X, ktorý mal na sebe trojvrstvový zlatý odev od značky Versace. Prišiel v kráľovskom rúchu, pod ktorým mal brnenie. Keď si ho dal dole, zostal v overale. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MONTERO (@lilnasx)

Domov
Zdieľať
Diskusia