Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2021, 10:17
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Nevzdávam sa, odkazuje Gábor Boráros po tretej prehre v rade. Zverejnil fotku zdemolovanej tváre

ŠPORT GÁBOR BORÁROS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Gáborovi Borárosovi nevyšiel zápas proti Mickaelovi Leboutovi, ktorý v minulosti pôsobil v organizácii UFC.

Milovaný a nenávidený Gábor Boráros fanúšikom na Instagrame odkázal, že sa nevzdáva. Použil pri tom anglickú frázu „don't quit“. Reagoval ňou na komentáre a správy, v ktorých mu ľudia dlhodobo vyčítajú, že je skôr celebritou ako športovcom. Ani po troch prehrách v rade teda nemá v pláne podľahnúť tlaku a bude si chcieť v niektorom z najbližších Oktagonov zlepšiť renomé. 

Gábor pod poslednými fotografiami na sociálnej sieti vypol možnosť komentovať fotografie, aby predišiel zbytočnej nenávisti, ktorá sa na neho valí z každej strany. Šéf organizácie Oktagon MMA Ondrej Novotný ho však pred zápasom pochválil a vzdal mu poctu, tvrdí totiž, že málokto by dobrovoľne išiel na poslednú chvíľu do takého duelu. 

Gábor Boráros tesne pred zápasom súhlasil s výmenou súpera a nastúpil proti nebezpečnému Mickaelovi Leboutovi. Ten v minulosti pôsobil v organizácii UFC a jeho povesť tvrdého MMA zápasníka ho sprevádza dlhé roky. S Gáborom si síce poradil, fanúšikovia v bratislavskej aréne Ondreja Nepelu však boli svedkami kvalitného zápasu plného tvrdých úderov z oboch strán. 

Odporúčané
Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov 7. novembra 2020, 14:19

To sa v konečnom dôsledku prejavilo aj na tvári slovenského zápasníka, ktorý zverejnil unikátny záber. Je na ňom vidieť, ako mu Lebout zdemoloval líca, nos aj nadočnicový oblúk. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Domov
Zdieľať
Diskusia