Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2021, 7:27
Čas čítania 0:23
Richard Bonde

VIDEO: Muž v Marylande zapichol do ženy striekačku plnú semena. Odsúdili ho na 10 rokov

ZAUJÍMAVOSTI ŽENSKÉ ZDRAVIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Podľa vyšetrovateľov zaútočil aj na dve ďalšie ženy.

Muž z Marylandu, ktorý zapichol injekčnú striekačku naplnenú semenom do ženy v obchode s potravinami v okrese Anne Arundel County, smeruje do väzenia. Informoval o tom kanál Fox 5.

Odporúčané
Transgenderová MMA bojovníčka Alana McLaughlinová porazila Celine Provostovú. Od roku 2014 ide o prvý MMA zápas transrodovej ženy Transgenderová MMA bojovníčka Alana McLaughlinová porazila Celine Provostovú. Od roku 2014 ide o prvý MMA zápas transrodovej ženy 12. septembra 2021, 19:43

Thomas Bryon Stemen bol za útok prvého a druhého stupňa odsúdený na 10 rokov väzenia. Stemen zaútočil na Katie Petersovú vo februári v reštaurácii Christopher's Fine Foods na Shady Side Road v Churchtone. Incident zachytila bezpečnostná kamera.

Podľa vyšetrovateľov sa Stemen pred Petersovou pokúsil zaútočiť na dve ďalšie osoby. Odsúdený muž sa nedávno presťahoval z Ohia a podľa záznamov sa medzi rokmi 1986 a 1996 dopustil šiestich ďalších trestných činov.

Odporúčané
V Texase podľahlo koronavírusu iba 4-ročné dievčatko. Ide o extrémne ojedinelý prípad V Texase podľahlo koronavírusu iba 4-ročné dievčatko. Ide o extrémne ojedinelý prípad 12. septembra 2021, 19:29
Domov
Zdieľať
Diskusia