Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2021, 6:39
Čas čítania 0:27
Richard Bonde

VIDEO: Trojica zlodejov ukradla nákladný kontajner s ústnou vodou a so žuvačkami v hodnote takmer 30-tisíc eur

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Do areálu sa vlámali pomocou karbobrúsky.

Anglická polícia pátra po trojici mužov, ktorá sa vydala na útek po krádeži ústnej vody a žuvačiek v hodnote takmer 30-tisíc eur pri útoku na uzamknutý areál v meste Stallingborough v grófstve Lincolnshire. Informoval o tom známy britský denník BBC.

Odporúčané
Pápež sa pri Čaputovej cíti, akoby omladol. Cesta na Slovensko ho naplnila energiou, tvrdí Pápež sa pri Čaputovej cíti, akoby omladol. Cesta na Slovensko ho naplnila energiou, tvrdí 12. septembra 2021, 18:33

Zlodeji si vytypovali veľmi zaujímavú „obeť“. Pomocou karbobrúsky narušili bránu zamknutého areálu, ktorú následne prerazili ťahačom. K nemu pripli nákladný kontajner naplnený štyridsiatimi ôsmimi paletami dentálnych výrobkov, ktorý si podľa kamerového záznamu odviezli so sebou.

 

Obsahom odcudzeného kontajnera bolo podľa informácií polície obrovské množstvo ústnej vody a žuvačiek.


Miestna polícia vyzýva verejnosť, aby ich v prípade informácií o mužoch ihneď kontaktovala. Video z útoku ukazuje dvoch mužov vystupujúcich z nákladného auta vedeného tretím podozrivým.

Domov
Zdieľať
Diskusia